Welk type bh past het best bij jou?

Er zijn veel verschillende soorten bh´s verkrijgbaar, maar welke bh past het best bij jouw lichaam? Iedereen heeft een ander lichaam, waardoor ook de borsten per persoon verschillen. Het kan daarom erg lastig zijn om zelf de juiste bh te vinden die goed bij jouw lichaam past. Het vinden van de juiste bh is afhankelijk van jouw maat, de pasvorm en het draagcomfort. In deze blog worden vijf verschillende soorten bh´s beschreven die mogelijk passen bij jouw lichaam.

  1. Voorgevormde bh

De voorgevormde bh´s zijn erg geschikt voor vrouwen die iets kleinere borsten hebben. Deze bh kan jouw borsten wat meer volume en een mooie ronde vormgeven. Draag je vaak strakke T-shirts? Dan zit je bij deze bh altijd goed! Deze bh zorgt ervoor dat jouw T-shirt netjes over de bh heen valt en jouw borsten goed geaccentueerd worden.

  1. Bh met beugel

De bh´s met beugel bieden de borsten voldoende ondersteuning. Dit is erg belangrijk als je grote borsten hebt. Een beugel bh kan met of zonder voorgevormde cups voorkomen. Naast de extra ondersteuning die een beugel bh jou geeft, lift het je borsten ook. Dit zorgt ervoor dat je op de langere termijn geen tot weinig last krijgt van rug- en schouderklachten.

  1. Bralette

De bralette is vooral een mooie en sierlijke bh, hij mag dus gezien worden. Deze bh kun je in de zomer bijvoorbeeld dragen onder een passende doorschijnende top. Een bralette is verkrijgbaar met of zonder voorgevormde cups, maar soms ook met beugel. Bij deze bh kun je dus zelf het soort kiezen wat voor jou het prettigst is.

  1. Push up bh

De push up bh geeft jouw borsten net dat extra volume dat jij misschien nodig hebt. Draag je soms topjes met een diepe decolleté? Deze bh is daar erg geschikt voor! Een push up bh geeft door dat extra beetje volume ook een mooie decolleté.

  1. Sport bh

Naast de vier bovenstaande soorten bh´s, is er ook een bh die misschien niet iedere dag gedragen wordt, maar zeker niet vergeten mag worden, namelijk: de sport bh. De sport bh is inmiddels onmisbaar geworden tijdens het sporten, vooral bij vrouwen met een grotere cupmaat. Een sport bh zorgt ervoor dat alles netjes op de plek blijft zitten, valt niet op onder de kleding en geeft jou dat extra stevigheid dat jij op dat moment nodig hebt. Zo voorkom je dat jouw borsten te veel gaat bewegen, wat pijn kan veroorzaken.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.