Trendy laarzen voor de zomer

Laarzen, het ultieme modeaccessoire dat het hele jaar door zijn plaats behoudt in je garderobe. Terwijl de zomer eindelijk zijn intrede doen, betekent dit niet dat we onze laarzen moeten opbergen ten gunste van sneakers en loafers. Integendeel, dit seizoen brengt verfrissende laarzentrends met zich mee die perfect zijn om te dragen in zonnig weer. In deze blog nemen we je mee door de opkomende laarzentrends voor de lente en zomer en delen we tips over hoe je ze kunt stijlen.

Statement laarzen met een knipoog naar kleur

De zomer van dit jaar wordt overspoeld met kleur en deze levendige tinten vinden hun weg naar de huidige laarzentrends. Van metallic gekleurde laarzen tot opvallende oranje enkellaarsjes met een elegante hak. Om deze statement laarzen te laten schitteren, kun je ze combineren met een ingetogen outfit, zodat ze echt in het oog springen. Of durf het aan en laat de kleurrijke flair doordringen in je gehele look.

Elegant lang: blokhak laarzen

De stijlvolle onder-de-knie laarzen met een comfortabele platte zool, die we afgelopen winter veel zagen, worden deze lente en zomer opgevolgd door elegante lange laarzen met een robuuste blokhak. Deze laarzen verdienen het predicaat ’trend’ eigenlijk niet, want ze vormen een tijdloos paar dat je jarenlang met stijl kunt dragen. Verfijnd en veelzijdig, deze laarzen tillen elke outfit naar een hoger niveau.

Howdy! Western boots

Het hele jaar door staan de iconische western boots, ofwel cowboylaarzen, voor je klaar. Deze veelzijdige laarzen komen in allerlei kleuren, waarbij we nu meer tinten zien dan ooit tevoren. Van klassiek zwart en wit tot gewaagde kleuren die de aandacht trekken. Combineer ze met jurken, rokjes, shorts, of voor een stoere twist, stop je broek in de laarzen. Yee haw!

Tijdloos chic met een twist

Temidden van het schitterende metallic en de opvallende cowboylaarzen is er ruimte voor degenen die op zoek zijn naar een trendy maar ingetogen paar laarzen. Lange laarzen in rustige kleuren zoals bruin, cognac en beige zijn jouw keuze. Deze laarzen zijn niet alleen geschikt voor de lente en zomer, maar blijven ook in het najaar stijlvol. Met Tamaris voeg je een vleugje elegantie toe aan deze tijdloze trend.

Stap in stijl met Tamaris

Terwijl je de warmere maanden tegemoet gaat, is Tamaris je perfecte partner in stijl en comfort. Met een scala aan elegante en veelzijdige laarzen, online verkrijgbaar bij Schoenen, voegt Tamaris een vleugje klasse toe aan je outfit, ongeacht de trend. Dus omarm het seizoen en wandel met zelfvertrouwen in Tamaris-laarzen, waar stijl en comfort hand in hand gaan.


No Comments Yet

Comments are closed

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.