Een gids voor beginners: het kiezen van je eerste seksspeeltje

Steeds meer vrouwen willen een sex toy uitproberen en zijn hier open over: het taboe over seksspeeltjes wordt doorbroken. Voor velen is het uitzoeken van een seksspeeltje een overweldigende ervaring. Vooral als het je eerste is, weet je soms niet waar je moet beginnen. Of je het nou zelf wilt gebruiken of juist met een partner; het is belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. Wij helpen je daarbij. Met deze tips kies jij het speeltje dat het beste bij jou past. Lees snel verder!

Wat zijn je behoeften en verlangens?

Als je online zoekt naar een sextoy, kom je er al snel achter dat er oneindig veel keuze is. Daarom is het goed om na te gaan waar je het voor wilt gebruiken. Wat wil je ermee bereiken en wat wil je graag stimuleren? Elke toy heeft een andere functie en er is voor ieder wat wils. Daarnaast wil je het wellicht gebruiken met je partner. Ga op zoek naar een speeltje dat jullie allebei aanspreekt. Je moet er natuurlijk allebei van kunnen genieten. 

Hoe zorg ik voor veilig gebruik?

Daarnaast staat veiligheid op nummer één. Heb je een speeltje gevonden? Ga dan goed na of het gemaakt is van een veilig materiaal dat goedgekeurd is door professionals. Daarnaast wil je niet dat het speeltje te groot is: ontdek wat je aankan. Naast het kopen van een sex toy investeer je in goed onderhoud en de juiste reinigingsproducten. Het is belangrijk om het speeltje na elk gebruik goed schoon te maken om infectie tegen te gaan! 

Hoe begin je ermee?

De eerste keer kan spannend zijn; daar hoef je je niet voor te schamen. Begin vooral met iets eenvoudigs. Dit is de beste manier om te ontdekken waar je van houdt. Je kunt later altijd nog experimenteren met complexere speeltjes. Ga aan de slag op je eigen tempo en ontdek wat je aankan en wat goed aanvoelt. Comfort en plezier zijn het allerbelangrijkst, dus doe niet meer dan je aankan. 

Zo, nu weet jij hoe je hét seksspeeltje uitkiest dat het beste bij je past. Bepaal voor jezelf waar je het voor wilt gebruiken en pas daar je zoektocht op aan. Zorg er vooral voor dat je veilig aan de slag gaat met het gebruik ervan. Een grondige schoonmaakbeurt na elk gebruik kan zeker geen kwaad. Ga vooral rustig aan de slag en op je eigen tempo zodat ook jij geniet van een seksspeeltje!


No Comments Yet

Comments are closed

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.