Zo geniet jij wekenlang van stijlvolle, verzorgde nagels 

Zorg als vrouw voor een nette verzorging van je nagels. Het doet veel met je uitstraling, wanneer je bijvoorbeeld gebruik maakt van een stijlvolle gellak op je nagels. Kies voor een kleur gellak die past bij je outfit! Het nadeel van nagellak is vaak dat dit al na een paar dagen, soms zelfs na een paar uur, minder mooi is. Denk aan een klein buts in de nagellak, uitgroei van je nagels, enzovoorts. Voldoende reden om te kiezen voor een gellak van hoge kwaliteit, waar je wekenlang plezier van hebt. Een keer aanbrengen, om er vervolgens een lange tijd van te kunnen genieten. De duurzaamheid van gellak is een belangrijk verschil met klassieke nagellak. 

Voordelen van het gebruik van gellak 
Wanneer je gellak gebruikt profiteer je niet alleen van het feit dat dit middel langer op je nagels blijft zitten. Gellak biedt meer voordelen ten opzichte van klassieke nagellak. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de fraaie glans van dit type lak! Het geeft je een chique, hele nette uitstraling! Een normaal type nagellak heeft soms een wat doffe, matte kleur. Daarbij biedt gellak het voordeel dat dit de natuurlijke nagel verstevigt, zonder dat het de flexibiliteit hiervan schaadt. 

Het aanbrengen van gellak is net zo eenvoudig als het aanbrengen van een gewone nagellak. Daarbij kun je de gellak al binnen tien minuten van je nagels verwijderen, wanneer dit na verloop van tijd minder mooi wordt. Over het algemeen blijft de gellak gedurende twee tot drie weken behouden. 

Zelf aan de slag gaan met het aanbrengen van gellak 
Wil je zelf gellak aanbrengen? Je hebt een aantal basisbenodigdheden nodig om de gellak op een duurzame, correcte wijze aan te kunnen brengen op je nagels. Kijk eens naar het starterspakket van een aanbieder als Nagelgroothandel.nl, hiermee kun je direct aan de slag! De starterspakketten zijn voorzien van een gellak, een lamp, een base- en top coat en de benodigde prep, primer en cleanser. Online vind je talloze video’s waarin wordt voorgedaan hoe je de gellak op je nagels aanbrengt. Start met een enkele kleur, om op termijn aan de slag te kunnen gaan met een ingewikkelder gellak. 

Tip: online valt veel inspiratie te vinden voor nailart! Kijk er eens naar en zoek naar een nagel die past bij jouw smaak en stijl. Ga zelf van start met deze nailart, of vraag een vriendin om je hierbij te komen helpen. 


No Comments Yet

Comments are closed

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.