Welke outfits kun je dragen op festivals?

Het festival seizoen is weer in volle gang! Dat betekent dat het tijd is om je leukste festival outfits samen te stellen. Of je nu naar een zomers Ibiza festival gaat of een grimmige techno rave. De juiste outfit maakt het je festivalervaring nog leuker. Benieuwd hoe je de perfecte festival outfit voor dames samenstelt? Lees dan vooral verder!

1. Bohemian chic 

Als je van een heerlijk Ibiza stijltje houdt, is een bohemian chique outfit perfect voor jou. Combineer een luchtige maxi-rok met een kanten top voor een romantische uitstraling. Maak de outfit af met western laarzen en opvallende accessoires. Denk aan brede armbanden, lange kettingen en een grote western riem. Met prachtige beach waves in je haar straal jij moeiteloos bohemian vibes uit.

2. Dubbel denim

Ja, ja, denim is helemaal terug. Een denim tas, laarzen, topjes, noem het maar op, het is trending! Voor een festival kun je hier hele leuke outfits mee maken. Combineer een denim wide leg jeans met eenzelfde kleur denim jasje. Wanneer de temperaturen wat hoger zijn, is een spijkerbroek wel warm op een festival. Combineer dan een denim jurkje met een stoere grafische print, met een paar hoge laarzen. Daarmee zal jij zeker op vallen!

3. Met glitters steel jij de show 

Als je aan een festival denkt, denk je vaak aan glitters, patronen en franjes. Met een echte festival top van zilveren glitters zul jij zeker opvallen. Combineer de opvallende top met super baggy jeans of juist een rokje met een hoge taille om je figuur wat meer te accentueren. Nog een paar statement oorbellen erbij en jij bent helemaal klaar voor elk festival!

4. Sportieve glamour

Ben je niet zo van de girly outfits? Geen zorgen, je kan ook een gaan voor een comfortabele maar sportieve outfit. Kies voor een jumpsuit met een opvallend patroon en maak hem af met een paar stoere sneakers. De stof van jumpsuits is vaak luchtig en licht van gewicht, dus je zult niet eens voelen dat je hem aan hebt! Maar als je een jumpsuit toch net te onhandig vindt, is een baggy jeans met een mini top ook zeker een goede outfit. Een paar opvallende oorbellen en sneakers erbij en jij kunt elk festival aan!

5. Rock-’-roll rebel

Als je een edgy look wilt, ga dan voor een leren broek gecombineerd met een band t-shirt, het liefst een beetje versleten, en een bikerjack. Een paar zwarte grove laarzen erbij en je bent helemaal edgy. Maar als je toch een beetje aan de feminiene kant wil blijven, kun je deze look ook goed combineren met een kort rokje en een paar hoge laarzen. 

6. Vintage vibes

Vintage kledingstukken stelen altijd weer de show. Designer of niet, elk vintage item blijft uniek. Maak een gave vintage festival outfit met een denim mini-rok en een retro geprint topje. Met je haar slicked naar achteren en een vintage zonnebril, ben jij klaar voor elk techno-festival!

Festivals zijn de feesten waar je helemaal los kan gaan met je outfit en vooral je eigen draai er aan kan geven. Het belangrijkste is dat je je er zelfverzekerd en comfortabel in voelt. Met de juiste outfit ben jij klaar om te genieten van de muziek, sfeer en het plezier op festivals. Veel plezier en straal op  je volgende festival!


No Comments Yet

Comments are closed

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.