Gratis volgers Instagram krijgen? Wij vertellen hoe

Het hebben van veel volgers is één van de belangrijkste pijlers van Instagram. Samen met het aantal likes, views en de metadata wordt bepaald door het algoritme of het goed genoeg is. Is het algoritme van Instagram van mening dat jou content goed is? Dan worden je foto’s en video’s hoog in de tijdlijn van veel mensen geplaatst, maar hoe krijg je nog meer gratis Instagram volgers? Ik ga je vertellen wat mogelijk is.

Hoe krijg ik gratis Instagram volgers

Volgers zijn mensen die via je content, bij je pagina terecht komen. Ze vinden de content dusdanig goed dat ze besluiten om je pagina te gaan volgens. Ze willen namelijk niets meer missen van wat jij allemaal deelt. Toch komen deze volgers niet zomaar aanwaaien.

In elk marktsegment dat je kunt bedenken is veel concurrentie. Vele anderen proberen hetzelfde als jij en dat maakt het lastig om gratis Instagram volgers te krijgen. Om dit te kunnen bereiken moet je een lange adem hebben.

Content, content en nog meer content

Om gratis Instagram volgers te krijgen moet je allereerst beginnen met content maken. Heel veel goede, unieke content maken. Je moet dus geen stockfoto’s van internet plukken en deze delen. Nee, zorg ervoor dat je zoveel mogelijk eigen foto’s en video’s maakt. Deze zijn uniek en dat ziet Instagram graag.

Dan heb je nog de uitdaging dat je elke dag moet blijven posten. Van Instagram is ondertussen bekend dat je minimaal één keer per dag content moet delen. Goede content. Dit kan voor velen best een uitdaging zijn om dit bijvoorbeeld een jaar lang vol te houden.

Toch is dit de beste manier om gratis Instagram volgers te krijgen. Je content wordt steeds beter gevonden en hierdoor zullen steeds meer mensen je pagina gaan volgen. Consistentie is hierbij de belangrijkste pijler.

Nodig anderen uit

Een andere, goede manier om gratis Instagram volgers te krijgen is door mensen uit te nodigen. Als je een eigen Instagram pagina begint, dan is de kans groot dat je ook al een persoonlijke pagina hebt. Hier heb je al een aantal volgers en deze mensen kun je uitnodigen om je nieuwe pagina te gaan volgen.

Op je persoonlijke pagina heb je vaak vrienden en familie als volgers. Zij willen vaak, maar al te graag je pagina volgen en je content liken. Op deze manier heb je jouw eerste gratis volgers, maar ook likes.

Dan kun je ook nog andere mediums gebruiken. Denk hierbij aan WhatsApp. Hier kun je een status instellen. Hier kun je bijvoorbeeld de URL naar je Instagram pagina zetten. Je contacten zien je statusupdate en zijn nieuwsgierig naar wat dit is. Ze zullen niet allemaal je pagina gaan volgen, maar een aantal zullen dit geheid doen.

Met een klein budget gaat het veel sneller

Als je bereid bent een klein beetje geld uit te geven, dan kun je het proces van volgers krijgen in een stroomversnelling brengen. Het is namelijk ook mogelijk om volgers voor je pagina te kopen. Dit moet je wel met beleid doen.

Hiermee doel ik op aantallen. Als je een nieuwe pagina begonnen bent, dan moet je niet meteen vele duizenden volgers komen. Je hebt nog nauwelijks content en dit maakt de pagina ongeloofwaardig. Zowel voor de bezoekers, als ook voor het algoritme van Instagram.

Via websites als LikeFabriek.nl, FollowFactory.nl en SnelleVolgers.nl kun jij snel en betrouwbaar Instagram volgers kopen. De partijen ken ik en ze zijn snel, betrouwbaar, maar bovenal heel professioneel. Je koopt hier kwalitatieve en relevante likes, om je pagina sneller te laten groeien.

Omdat dit geleidelijk moet gebeuren, kun je bij deze partijen uit verschillende pakketten kiezen. Je kunt bijvoorbeeld met 100 likes beginnen, als je pagina nog erg klein is. Heb je straks een pagina staan met veel volgers? Dan kun je ook 1.000, 5.000 of 10.000 volgers tegelijk kopen.

Gratis Instagram volgers conclusie

Gratis Instagram volgers krijgen behoort zeker tot de mogelijkheden. Hiervoor heb je wel veel geduld nodig en heel veel doorzettingsvermogen. Dagelijks unieke content maken zal zorgen voor een organische groei. Instagram waardeert dit enorm en op de duur zal dit ook heel veel vruchten gaan afwerpen, maar lang niet iedereen kan dit volhouden.

Voor een snelle groei van het aantal volgers kun je ook gebruikmaken van gekochte volgers. De websites die ik genoemd heb, daar heb ik hele goede ervaringen mee. Ik heb de following geleidelijk opgebouwd. De volgers die je koopt zijn echt en vooral relevant. Voor Nederlandse pagina’s kun je Nederlandse volgers kopen.


No Comments Yet

Comments are closed

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.