Trakteer jezelf op een investering!

Misschien klinkt het een beetje vreemd om jezelf te trakteren op een investering, maar niets is minder waar als je kijkt naar de data van de afgelopen jaren als het gaat om prachtige horloges. Horloges zijn natuurlijk een genot om te dragen en naar te kijken, maar hoe fijn is het als deze ook nog eens renderen? Precies.

Je bent het waard

Af en toe jezelf eens trakteren op iets moois moet kunnen vinden we. En daarom willen we je introduceren in een markt waar je misschien meer over wilt weten: de markt van mooie horloges. Horloges zijn een prachtig sieraad die de tijd vertellen, maar er schuilt zoveel meer moois achter. Wat dacht je van prachtige diamanten, massief goud en een serieuze investering? Misschien had je zo nog niet naar een horloge gekeken, maar da’s juist het leuke: een horloge rendeert beter dan vastgoed als we kijken naar de afgelopen 10 tot 20 jaar aan data. En dat vastgoed een stabiele investering is, weten we allemaal.

Wat voor horloges je dan zoal kunt kopen? Wat dacht je van een prachtige Cartier Pasha, of misschien toch die begeerde Rolex Datejust 31? De keuze is reuze. En juist dat maakt het zoeken naar het perfecte cadeau zo leuk, want het begint al bij de reis ernaartoe.

Best renderende merken

Als we kijken naar die data van de markt van luxe horloges, dan zijn merken als Patek Philippe en Audemars Piguet de meest stabiele investeringen ooit. En natuurlijk Rolex, maar dat is misschien geen verrassing. De andere twee merken hebben modellen als de Calatrava, de Royal Oak en nog meer moois in staal, goud of zelfs gevuld met diamanten. En dat willen we toch allemaal?

Jezelf of je partner verwennen?

Natuurlijk kun je jezelf verwennen, je moet tenslotte eerst goed voor jezelf zorgen voordat je voor een ander kunt zorgen. Mocht je voor jezelf al de perfecte cadeaus in huis hebben, dan is het misschien leuk om eens te kijken naar een cadeau voor je partner. Een horloge is een tijdloos cadeau, dus alvast veel shop-plezier!


No Comments Yet

Comments are closed

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.