Bedrukte gadgets voor vrouwelijke collega’s

Ben je op zoek naar een leuk relatie- of kerstgeschenk voor collega’s? Het aanbod is tegenwoordig groot. Denk aan wellness geschenken, lippenbalsems, bedrukte handdoeken, bedrukte waterflessen of het laten bedrukken van aanstekers. Afhankelijk van het aantal bedrukte items dat je online bestelt, hoeven deze geschenken niet duur te zijn. Laat waterflessen bedrukken met logo, onmisbaar voor iedere collega, kost bij een grote afname niet meer dan een paar euro. Hetzelfde geldt voor het badlaken en een aansteker. Waar kan ik aanstekers laten bedrukken? Onder meer bij een partij als Loopper. Je hebt bij deze aanbieder keuze uit verschillende modellen en kleuren aanstekers, waterflessen, badlakens en zelfs JBL boxen. In dit artikel lees je meer over het laten bedrukken van dergelijke gadgets. 

Tip: gadgets bedrukken is niet alleen interessant wanneer je op zoek bent naar een relatie- of kerstgeschenk. Laat bijvoorbeeld polo’s bedrukken voorafgaand aan een vriendinnenweekend of bruiloft.

Kies voor gadgets waar vrouwelijke collega’s wat aan hebben 

Duurzaamheid is een steeds belangrijker thema. Houd er ook bij de keuze voor relatie- en kerstgeschenken rekening mee. Kies voor items waar een vrouwelijke collega écht wat aan heeft, om te voorkomen dat het ergens in de kast belandt en nooit weer aangeraakt wordt. Dat laatste past bepaald niet bij een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen. Duurzaamheid zit echter niet alleen in de keuze voor een specifieke gadget, maar ook in de kwaliteit daarvan. Durf wat meer te betalen voor een product waar de ontvanger lange tijd plezier van zal hebben. 

Voorbeelden van bruikbare gadgets zijn niet alleen de waterfles, de JBL box en bijvoorbeeld een aansteker. Denk ook aan een powerbank voor op reis, een laptopstandaard, een draadloze oplader voor naast de bank, trolley, picknick sets of spullen voor in de keuken.

Kleding bedrukken voor een vriendinnenweekend 

Ben je niet op zoek naar relatiegeschenken, maar wil je wel items bedrukken voor een vriendinnenweekend? Kijk in dat geval eens naar de bedrukte kleding die aangeboden wordt. Denk hierbij aan een hippe pet, een polo of bijvoorbeeld slippers. Het brede aanbod aan bedrukte kleding maakt dat je altijd items vindt die passen bij de stijl van jezelf en je vriendinnen. Het laten bedrukken van kleding zorgt voor een gevoel van eenheid. Het is leuk om allemaal dezelfde shirts te dragen tijdens een weekendje weg. Laat je het shirt alleen van een naam voorzien, of plaats je er bijvoorbeeld ook een boodschap op? Het bestellen van bedrukte kleding is heel eenvoudig. 


No Comments Yet

Comments are closed

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.