Leuke cadeau’s van Kado Idee

Kado idee nodig? Niets is zo moeilijk om een leuk, verassend en het liefst een echt persoonlijk kado te schenken aan je vriend of vriendin die jarig is. Wat koop je tegenwoordig voor de verjaardag van je geliefde? Sieraden, parfum of een kadobon? Wij zetten de vijf leukste cadeaus op een rij, zodat jij de show steelt met HET cadeau!

Vledder is jouw vriend!

Kruip in de huid van Vledder en wordt de rechterhand van Baantjer. Laat je vriend/vriendin zelf meespelen in een van de vele spannende detective boeken van Baantjer.

Vledder wordt vervangen door zijn of haar naam zodat het lijkt alsof hij/zij altijd al Baantjers partner was!

Prijs €15,95 Kadowereld.nl

Een heerlijke parfum!

Een heerlijke geur die is samengesteld uit japanse ceder, mandarijn, cypres, koreander, muskaatsalie, blauwe waterlelie, kaneel uit Ceylon, nootmuskaat, bourbangeranium, safraan, amber, tabak, musk en Aziatische sandel.

Een rustige geur die niet té aanwezig is en die zeker in de smaak zal vallen bij je vriendin.

Trendy Bag in Bag die ook te gebruiken is als toilette tas. Erg handig voor in je tas, zo kan je nooit de belangrijke spullen vergeten als je van tas gaat wisselen!

Materiaal: Runderleer en ponyhair

BK-Y by Burkely is een trendy mode merk dat snel groeit in populariteit. Ontworpen door bekende designers en handgemaakt over de hele wereld en vervaardigd van de fijnste materialen.

Prijs €49,95 Kadowereld.nl

Lieve oorbellen

Prachtige handgemaakte oorbellen met een klassiek uiterlijk. Aan de hanger van deze oorbellen hangt een schitterende bedel met daarop de afbeelding van een engeltje. In de oorbel zelf zit nog een mooie glinsterende steen verwerkt. De oorbellen zijn van het merk Negrin.

De oorbellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren:

Bruin, blauw en roze

Prijs €33,00 Kadowereld.nl

High Tea in het donker

Jij gaat samen met je geliefde naar een High Tea in het donker.

Omdat je niets ziet, proef en ruik je veel meer van de High Tea. En omdat het een verrassing is wat je eet ben je veel bewuster van alle smaken.

Het zijn natuurlijk geen onsmakelijke dingen en jullie mogen ook nog eens precies aangeven wat jullie liever niet eten.

De High Tea bestaat uit zoete en hartige gangen die elkaar afwisselen en lekkere koffie of thee.

Prijs 60,00 Kadowereld.nl

Tip: Probeer altijd eerst te achterhalen wat je vriend of vriendin graag zou willen hebben want dan weet je zeker dat jouw cadeau in de smaak valt!


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.