Dé positiemodetrends voor dit najaar

Alhoewel de zomer gelukkig nog niet voorbij is, hangt in de meeste winkels de nieuwe collectie voor het najaar alweer in de etalages.

Dus erg belangrijk om de trends voor dit najaar alvast goed in het oog te houden, ook wanneer je op zoek bent naar de meest trendy positiekleding en zwangerschapsmode. Hieronder heb ik de meest belangrijke trends voor jullie op een rijtje gezet.

Veel goud en zilver
Net zoals dat goud- en zilveraccenten de mode van het voorjaar en de zomer sierden, komen deze accenten ook in het najaar zowel in de kleding als wat betreft je accessoires weer terug. En hierin kun je zo ver gaan als je zelf wilt. Van een tasje met subtiele steentjes tot een complete jurk versierd met pailletten en studs.

More is more
Dit najaar zien we vooral veel zwaardere en heftige materialen. Alles kan en alles mag ook met elkaar gecombineerd worden. Denk bij dit soort materialen vooraal aan wol, tweed, leer, bont en zelfs stenen. Je kunt jezelf zelfs van top tot teen in leer hullen, van leggings tot mooie jurken en dat allemaal in verschillende kleuren.

Deze zware materialen kun je ook combineren met lichte en transparante stoffen, om het geheel wat luchtiger te maken. Dit is dan ook weer in mooi contrast met elkaar.

Prints
Een modetrend die we in het najaar ook veel zullen zien is de jeans met print. Naast de al bekende dieren- en bloemenprints zien we dit najaar vooral etnische prints. Hierbij kun je denken aan op India geïnspireerde prints die er een beetje hippieachtig uitzien.
Deze prints komen natuurlijk niet alleen op broeken voor, maar ook op de overige kleding. Daarnaast zijn ook de barokprints veelvoorkomend en een echte must have die je dit najaar in je kast hebt moeten hangen!

Kleur
Naast de welbekende pasteltinten en lichte kleuren van deze zomer, die we ook in het najaar veel terug zullen zien, zijn ook de kleuren bordeauxrood, donkerblauw en okergeel kleuren die in je kledingkast moeten voorkomen.

Zoals je ziet zijn er ook voor de zwangere vrouw dit najaar veel mogelijkheden om er hip en modieus uit te zien. Een mama in spé hoeft er namelijk helemaal niet oubollig uit te zien. Wees trots, straal en laat zien dat je een hippe mama bent en of wordt.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.