Wat vrouwen willen…

… Is een attentie, zo op zijn tijd. Hoe je “op zijn tijd” moet invullen ligt aan de vraag of je vrouw of vriendin high maintenance danwel low maintenance is. Maar om de lieve vrede te bewaren kan het nooit kwaad om zo nu en dan met een origineel kado op de proppen te komen. Dan volgt de vraag: maar wat dan?

Welnu, geen enkele vrouw is vies van een lekker luchtje of een beautyproduct of, zoals dat nu zo trendy heet, iets in de wellness sfeer. Je kan natuurlijk zelf naar de parfumerie gaan en bijkans van je stokje gaan van alle te beruiken geurtjes, maar wij helpen je alvast een beetje op weg.

Een nieuw parfum dat het zeker goed zal doen is de nieuwe Chanel-geur: Coco Noir. We zullen je niet vervelen met technische details, dat het topnoten heeft van pompelmoesnoot en bergamot uit Calabrië, een hart van bloembladeren en basisnoten van tonkabonen uit Brazilië. Wat geldt is dat het lekker ruikt en pure luxe uitstraalt. Bovendien komt het in een diepzwarte flacon met gouden opdruk, want het oog wil ook wat.

Aan cosmetica kun je maar beter niet je handen branden, want dat is een stuk moeilijker uit te zoeken. Daar kun je dus een hoop gedonder mee krijgen en dat is nou net wat je wilt tegengaan. Maar een wellness-arangement bij een spa in de buurt valt vast in goede aarde. Lancome heeft een uitgebreide lijn van verzorgingsproducten voor de huid, die iedere vrouw goed kan gebruiken. Stuk voor stuk helpen ze om de huid jong en gezond te houden en om veroudering tegen te gaan. Schat wel even in of dit wel in goede aarde valt. Sommige (onzekere) vrouwen kunnen dit opvatten als teken dat je haar ouder vindt worden. Ach, en anders geef je haar toch een originele kadobon? Dat kan ze het allemaal zelf uitzoeken.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.