Material Girl collectie van Madonna, exclusief bij OTTO!

Eindelijk in Nederland.. de Material Girl collectie van Madonna, exclusief bij OTTO!

Heb jij er altijd al naar verlangd om net zo te schitteren als de stoere en sexy Madonna? Dan is het moment nu eindelijk daar!

De kledinglijn van Madonna en haar dochter Lola, genaamd ‘Material Girl’, is nu namelijk ook in Nederland verkrijgbaar. Exclusief bij de online fashion & lifestyle retailer OTTO!

Material Girl

De 14-jarige Lola is net als haar moeder Madonna gek op mode. De twee hebben hun krachten gebundeld en zijn samen een kledinglijn gestart, genaamd Material Girl. De lijn is al even in Amerika verkrijgbaar, maar is nu dan eindelijk ook in Nederland te koop!

Georgia May Jagger

Het nieuwe gezicht van de collectie is Georgia May Jagger, dochter van voormalig topmodel Jerry Hall en rocklegende Mick Jagger. Georgia is niet de eerste mooie meid die zich aan de kledinglijn bindt. Ze is namelijk de opvolgster van Gossip Girl Taylor Momsen en Kelly Osbourne. Behalve dat dit natuurlijk drie bloedmooie meiden zijn, beschrijven ze ook alle drie de kledingstijl perfect. De meiden zijn jong, trendy, stoer en hebben een eigen stijl. Dit is precies waar de Material Girl-collectie voor staat.

Alle trends komen voorbij!

In de kleding zie je veel invloeden terug uit de jaren ’80, maar de laatste trends ontbreken ook zeker niet! Gekke prints, oversized sweaters, metallic broeken, leren jasjes, kant en studs, je ziet het allemaal! De prijzen variëren van €19,99 tot €67,99. Snel shoppen dus, en verander in een echte rock & glamour material girl!

De gehele Material Girl collectie shop je bij OTTO, waar je ook meer informatie kunt vinden over de collectie!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.