Win een Kaspersky Internet Security 2013 pakket

Kaspersky 2013 winactieIn de feestmaand december shoppen we meer online dan in welke maand dan ook. Logisch, want in deze maand kopen we veel cadeautjes en nieuwe kleding voor de feestelijke avondjes. Het online shoppen in de afgelopen jaren enorm verbeterd. De online keuze is enorm en vaak zijn de levertijden hartstikke gunstig. Toch wemelt het van de gevaren op het internet. Het is daarom zaak je computer goed te beveiligen met een goede virusscanner of beveiligingspakket. Om jou een leuke kerst te bezorgen heeft Vrouwenstyle.nl een winactie waarbij er een Kaspersky Internet Security 2013 pakket mag worden weggegeven.

Bijna alle vrouwen zijn dol op online shoppen. Toch is het online betalen niet geheel zonder gevaar. Kwaadwillende kunnen door virussen en malware je computer binnendringen, gegevens stelen en je bankrekening beroven. Zij maken screenshots, slaan je aanslagen van het toetsenbord op of nemen je hele computer over met geavanceerde technieken. Ondanks dat er de cybercriminelen steeds geavanceerdere methodes ontwikken hoef jij je met een computerbeveiligingssysteem nergens zorgen over te maken.

Omdat vrouwenstyle.nl wil dat haar bezoekers ook in 2013 veilig kunnen shoppen geven we een Kaspersky Internet Security 2013 pakket gratis weg. Met dit pakket ben je er zeker van dat je gerust online kunt werken, winkelen en bankieren.

Internet-Security-2013---antivirus-software-Kaspersky-LabWinactie!
Laat hieronder een reactie achter en laat weten hoeveel webshops jij bezoekt in de decembermaand en maak kans op een gratis Kaspersky Internet Security pakket en houdt jouw computer of laptop virusvrij!

Deze actie loopt af op zondag 16 december om 18.00. De winnaar wordt dan direct bekend gemaakt, zodat hij voor de kerst nog veilig kan shoppen.


2 Comments
  1. Hallo,

    Ik ben niet zo een regelmatige shopper online, toch denk ik dta ik wel meer dan 30 winkels bekijk. Misschien nog wel meer als ik elektronica enzo meereken. 40 zo ongeveer. Een virrusscanner kan ik wel gebruiken dus..

    groetjes,ineke

  2. Online shoppen, wie dat uitgevonden heeft verdiend een dikke pluim! het is zo makkelijk.
    in december struin ik heel veel webshops af opzoek naar leuke cadeautjes en styling tips om de feestdagen mee door te komen. hoeveel?!? ongeveer 30 verschillende shops? een goede virus scanner is dan ook meer dan welkom!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.