Otto damesmode outfits

Budget shopping

Met een dure feestmaand achter de rug, moeten we toch maar weer even wat zuiniger omgaan met ons geld. Alleen dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat we dan maar in oude kleren moeten rond gaan lopen. Ook met een kleiner budget, shop je namelijk de mooiste damesmode outfits bij elkaar!

Blut, maar prachtige hakken!
Het gewiebel op onze naaldhakken is voorbij! Komend voorjaar zullen namelijk de sandaaltjes en enkellaarsjes met blokhakken in alle schoenenwinkels te vinden zijn.
Schoenen
met blokhakken kunnen dan ook niet ontbreken aan jouw kledingkast! En gelukkig hoeven deze musthaves helemaal niet duur te zijn. Voor €39,95 loop je in het voorjaar al in één van de onderstaande beauties rond!


Blut, maar een prachtig jurkje!
Vrolijke zomerse jurkjes staan toch altijd nét wat leuker dan winterjurken. Gelukkig kun je je zomerse jurken en rokken ook prima aan met dit winterse weer! Trek je favoriete zomerjurkjes dus maar weer snel uit de kast of shop alvast voor de winter en zomer in één!

Wil je een stoere look? Draag je jurkje dan met een sjaal, leren jas en stoere boots.

Ga je liever voor een wat lievere look? Draag je jurkje dan met een oversized vest en enkellaarsjes (met blokhak natuurlijk!).

Vanaf €22,95 loop je er gewoon weer lekker warm bij in je zomerse jurkje!

Blut, maar een prachtig topje!
Je kunt je nieuwe leren jasje of oversized vest ook goed dragen over een mooie blouse of  één van je vlotte t-shirts. Je kunt dus meerdere looks met dezelfde items creeëren en geen van je kleren hoeven meer verwaarloosd achterin de kast te liggen!

Je ziet het…  ook met een kleiner budget, shop je met gemak de mooiste outfits bij elkaar! OTTO mode leidt naar gemak.

Shop dus snel je kleding online!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.