De beautyveelzijdigheid van de lotusbloem

Lotus  bloemBij lotusbloemen denken we aan de mooie witte of roze bloemen of het gebruik van deze bloem in verschillende godsdiensten en culturen. Maar wat wij niet van deze bloem weten zijn de schoonheidsvoordelen die de lotus bezit. Geen lotusbloemen voor in je thee, maar gebruik het voor je huid tot aan je haar.

Huid: Lotus zit vol met vitamine C, B-complex, antioxidanten en minerale die leiden tot een gevoede huid en een heldere tint. Wanneer je een vette huid hebt en je maak gebruik van natuurlijke schoonheidsproducten, zal de lotus helpen bij het in balans Lotus aharbrengen van je talgproductie. Daarnaast zal het je huid hydrateren en zorgen voor meer elasticiteit.  Omdat de lotuswortel vitamine A bevat, zorgt het voor het verminderen van ontstekingen en bevordert het de genezing (voordeel voor mensen met acne).

Bestel NU!

Lotus lichaamHaar: ook bij haar is elasticiteit een belangrijke factor. De elasticiteit geeft aan hoe gezond je haar is. Wanneer je je haar uittrekt, zal het terug moeten springen naar zijn normale lengte. Het gebruiken van een shampoo of spoeling met lotus zorgt naast een verbetering van de elasticiteit ook voor meer volume en een mooie glans. Wanneer je tijdens de zomermaanden je haar een boost nodig heeft, gebruik lotus.

Bestel NU!

Lichaam: onze buitenkant is voor ons belangrijk, maar ook onze binnenkant. Door het eten van lotus verhoogt het onze mentale helderheid. Door het kaliumgehalte in de lotus versterkt het de gezondheid van het hart. Daarnaast zorgt het voor meer energie. Dit komt voornamelijk doordat de lotus de mineralen, koper en ijzer  bevatten.

Lotus 4

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.