Gucci restaurant geopend in Shanghai

Onlangs opende Gucci haar eerste full-service restaurant in de Chinese stad Shanghai.

Gucci heeft deze nieuwe culinaire eetgelegenheid vernoemd naar het jaar waarin het label werd opgericht: het ‘1921 Gucci Café’.

Gucci heeft voor een populaire en commerciële plek gekozen.Het Restaurant bevindt zich namelijk op de vierde verdieping van het luxe winkelcentrum aan de Huaihai Lu.
Het heeft twee jaar geduurd om het ‘1921 Gucci Café’ daar te vestigen en het is bereikbaar via een lift vanuit de Gucci winkel in het luxe winkelcentrum.

Fijnproevers zullen binnen tegen een inrichting aanlopen die zich weerspiegelt aan de iconische stijl van het merk. Het interieur zit vol goud-tinten en fluweel, en alles straalt de stijl van Gucci uit. Zelfs bestek, servetten en de menukaarten zijn voorzien van het Gucci logo.

Duizenden kilometers van het vaderland, houdt Gucci niettemin vast aan zijn wortels als het gaat om het eten. Het menu staat bol van de Italiaanse keuken, maar het restaurant biedt een breed scala aan opties om hen die naar goed eten hunkeren te verzadigen.
Maar de kans op bijvoorbeeld authentieke bruschetta, gemaakt met gemarineerde tomaten, knoflook en basilicum is natuurlijk het aantrekkelijkst voor de Chinezen.

De pasta-opties zijn een duidelijk hoogtepunt, vooral de spaghetti met mosselen, zee-egels en calamari is een culinaire hoogvlieger. Prijzen zijn vanaf 150 yuan voor een twee-gangen lunch,  en 300 yuan voor diner (iets minder dan 45 euro).

Hoewel 1921 Gucci Café het eerste full-service restaurant is, is er al wel een Gucci-thema café in Florence, gevestigd in een Gucci museum, dat werd geopend in 2011 om de 90ste verjaardag van het label te vieren.

Gucci-Museo-Caffe-Restaurant


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.