7 No Go’s op date

 

Wij zijn er allemaal bang voor, bang dat die ene leuke man afknapt op jou om wat voor reden dan ook. We hebben daarom de mannen onder de loep genomen om te kijken waar zij nou écht op afknappen.

Heb je binnenkort een leuke date op de planning staan, neem dit lijstje dan nog even snel door voordat je gaat!

Italian man is looking another sexy woman at restaurant

Slechte adem

Niks is vervelender dan een slechte adem! Het moment dat je toch net iets dichter op elkaar staat of elkaar gedag wil zoenen en er komt een onbehagelijke lucht vrij, dan is dat voor mannen toch wel écht een afknapper – andersom ook trouwens. Zorg dus ook altijd dat je een rolletje pepermunt of kauwgom in je tas hebt voor na het eten!

Slecht gebit

Het kan/is een teken van onverzorgd zijn.
Ons vorige punt komt vaak ook voort uit een slecht gebit, want door tandsteen en andere oorzaken krijg je namelijk sneller een slechte adem.
Mannen krijgen het warm van een vrouw met een verzorgd en netjes gebit (en maak je geen zorgen over dat mooie spleetje tussen je tanden, want dat wordt gezien als 1 van de 7 schoonheden)

Niet intelligent

Over het algemeen willen mannen wel iemand waarmee ze een goed gesprek kunnen voeren. Iemand die wat te vertellen heeft maar ook vooral iemand die weet waarover zij praat. Zelfvertrouwen is key en ‘schoenmaker blijf bij je leest’ is soms het meest verstandig. Los knulligheid op met humor!

Lichaamsgeur

En dan is er nog stinken in het algemeen. Een penetrante zweetlucht kan voor belemmering zorgen. Duh! Mannen kunnen slecht tegen vieze luchtjes en vinden het dan ook onaantrekkelijk bij vrouwen. Een deodorant of een lekker luchtje is toch niet te veel gevraagd dames!

Te veel make-up

We kennen bijna allemaal dat ene zinnetje: ‘Schat, ik vind je veel mooier zonder al die troep’. Wat een onzin, maar we kunnen natuurlijk wel een beetje doseren met ons dagelijkse ritueel.
Het hoeft niet zo te zijn dat als hij een klap op je schouder geeft je hele gezicht eraf valt of wanneer je lekker samen een duik neemt je uit het water loopt zonder wenkbrauwen!
Mannen willen het liefst een natural beauty.

Tutjes

Het over het paard getilde type vrouw.
Mannen zoeken een zelfstandige en ambitieuze vrouw, die niet vies is van de handen uit de mouwen te steken. Niet het type vrouw dat bang is dat haar nagel breekt tijdens het deegrollen of die iedere minuut haar spiegeltje pakt om die ene wimper recht te zetten.
Mannen houden van verzorgde vrouwen, maar het moet niet over de top zijn – zie punt hierboven.

Overmatig alcohol gebruik

Niks is onaantrekkelijker dan een dronken vrouw, althans, als je niet op zoek bent naar foute mannen die maar al te graag gebruik maken van de wazige situatie.
Het moment dat ze als een eend op hakken loopt omdat ze net een glaasje teveel op heeft en over haar eigen voeten valt verdient echt geen schoonheidsprijs.
Een gesprek aanknopen met een leuke kerel terwijl de ogen op half 7 hangen en alleen de eerst drie woorden verstaanbaar zijn – en de rest gebrabbel – daar hoeven we niet eens over te beginnen.

Een man vindt het geweldig om samen met een vrouw een drankje te doen maar vindt het nóg beter als zij haar grens kent!

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.