5 schaamteloze dingen die wij allemaal doen

Shame on you! Nee hoor, wij zijn (bijna) allemaal schuldig aan bepaalde schaamteloze dingen die we doen op het moment dat we alleen thuis zijn en niemand ons ziet (althans dat hopen we). Hoe grappig is het dat wij allerlei dezelfde, gekke dingen doen, terwijl we dat niet van elkaar zien.

We zijn aparte wezens en ontzettend gecompliceerd, maar ook onwijs hilarisch! Herken jij jezelf in één van de onderstaande punten?funnygirlshame

  • Een super-romantische film opzetten met Ben & Jerry’s en daarbij heel hard huilen. Het is gewoon zo zoet en stiekem hopen we allemaal dat onze Mr. Right op zijn knieën gaat met een roos tussen zijn tanden.
  • Je oude top 100 cd uit de jaren 90 opzetten en keihard meezingen
    (ofwel bléren en natuurlijk zo vals als wat!).
  • Jezelf helemaal opfrissen door je eigen beauty-avondje te organiseren door middel van maskers, nagels lakken, wenkbrauwen verven, epileren, ontharen etc. etc. etc.
  • Onherkenbaar in je joggingbroek, knot op je hoofd en uiteraard make-uploos op de bank hangen met je kat op schoot. En dan vooral ook niet open doen als er wordt aangebeld.
  • Alles uit de kast trekken aan ongezond eten, zoals de zakken M&M’s, chips, chocolade en al die doosjes Merci die je ooit hebt gekregen. Het moet tenslotte toch een keertje op allemaal  en als excuus bedenk je je dat je de volgende dag toch gaat sporten!

Ken jij nog een paar van onze eigenschappen die we zijn vergeten?

 

 

boohoo


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.