Welke cadeautjes doen altijd hun werk? Hier wat inspiratie!

Tegenwoordig is het zo lastig om een origineel cadeautje voor iemand te vinden. Iedereen heeft alles al, van oma tot aan beste vriendin! Of toch niet? Wij deden onderzoek naar de cadeaus die altijd leuk zijn!

Of het nou voor je moeder, oma of je beste vriendin is, het is en blijft altijd moeilijk, want eigenlijk hebben ze alles al. Als je vervolgens vraagt wat ze willen hebben dan hoor je 8 van de 10 keer ‘’ik hoef niks, joh! Vind het allang leuk dat je komt!’’, maar stel dat je echt zou aankomen met een envelopje ‘niks’, dan zou dat toch zeker niet gewaardeerd worden.

Nu zijn cadeautjes heel persoonlijk en kun je nooit voor iedereen hetzelfde bedenken, maar we hebben onderzoek gedaan naar wat wij vrouwen (over het algemeen) wel echt leuk vinden om  te krijgen ( en je kunt het natuurlijk altijd nog iets persoonlijker maken door er een eigen ‘touch’ aan te geven).

 

Een overzicht!

spa vrouwenstyle

 •  Samen een dagje naar een geweldige Spa. Dit is misschien niet iets voor je oma, maar wel heel leuk om met je moeder of je beste vriendin te doen! Je moeder heeft je tenslotte al vaker naakt gezien je en je beste vriendin kent jou als geen ander dus schamen hoef je je zeker niet! Oh ja, de meeste Spa’s hebben een badkleding-dag, dus niet getreurd!

high chocolate vrouwenstyle

 • Een middagje High-tea/High-wine/High-Chocolate. Dit is voor iedereen leuk, van oma tot vriendin. Lekker bijkletsen en roddelen over de laatste nieuwtjes tijdens het nuttigen van een lekker drankje en een hapje!

  fotoshoot vrouwenstyle

 • Een fotoshoot voor twee. Dit is in alle gevallen heel leuk om te doen en vaak word je ook nog opgemaakt en wordt je haar gestyled! 

  nachtje weg vrouwenstyle

 • Een nachtje weg. En dan lekker shoppen en borrelen in een leuke shopstad zoals Amsterdam, Maastricht of Utrecht.

  sushi workshop

 • Een workshop. Tegenwoordig heb je ze in alle geuren, kleuren, smaken en maten, zoals: kokkerellen, parfum creëren, sushi maken en nog veel meer! Superleuk om eens samen een middagje te doen.

  uiteten vrouwenstyle

 • Uit eten. Dit doet het altijd goed en kun je zo duur/goedkoop maken als je zelf wilt natuurlijk! Daarbij, je kent diegene zo goed dat je vast wel kunt inschatten wat ze lekker vindt!

  slipcursus vrouwenstyle

 • Slipcursus. Even kijken of oma die wielen nog in bedwang kan houden tijdens een nat wegdek (hihi!)flyboarden vrouwenstyle
 • Flyboarden. Klinkt misschien als iets voor mannen, maar geloof ons! Dit is heel gaaf en zien we steeds vaker in Nederland. Misschien niet iets voor oma, maar wel voor jou en je vriendin als ze van sportieve activiteiten en lachen houdt.

 

En dan hebben we natuurlijk ook nog de standaardcadeautjes die het altijd goed doen, zoals een cadeaubon, geld of een lekker luchtje.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.