Review: Spa Secrets van het Kruidvat

Kruidvat lanceerde enige tijd geleden een luxe verwenlijn met fijne producten voor in de badkamer. Wij hebben de aantrekkelijk uitziende producten van Spa Secrets voor jullie getest!

Persoonlijk vinden wij het fijn als onze badkamerproducten niet alleen hele lekkere geurtjes en ingrediënten bevatten, maar ook dat ze de badkamer enigszins sieren! Zo veel mogelijk zintuigen prikkelen!

Wij hebben 3 producten uit deze 3 luxe lijnen van de Spa Secrets voor jullie getest en delen graag onze ervaring met jullie.

spa secrets vrouwenstyle

Miracles of Bali – white sand body scrub

20150826_122133

De collectie Miracles of Bali is geïnspireerd door het Lulur-schoonheidsritueel, gericht op het herstellen van innerlijke harmonie, door het lichaam te vitaliseren en het voeden van de ziel.
Het Frangipani-extract en de kokoswater geven je letterlijk dat vakantiegevoel! De frangipaniboom staat symbool voor onsterfelijkheid en de bloem heeft een heerlijke ontspannende geur.

Een heerlijke bodyscrub met wit zand zorgt voor verwijdering van de dode huidcellen en binnen deze lijn zijn er ook nog de body cream, shower foam en de shower cream.

Traditions of Japan – Bamboo & Blue Lotus shower foam

spa secrets vrouwenstyle
De collectie Traditions of Japan is geïnspireerd door het YU-badritueel. De combinatie van bamboe en blauwe lotus moeten ervoor zorgen dat je lichaam weer in balans wordt gebracht.
Een hele fijne douchegel met een schuimsubstantie en een heerlijke geur. Een klein beetje spuiten op de hand, even de handen wrijven en de bol schuim wordt groter en geuriger!
Van deze lijn is er ook nog de shower cream, body scrub en de body lotion.

Treasures of Morocco – Argan oil & Rose shower cream

20150826_123634

Deze shower cream bevat authentieke ingrediënten net als de andere lijnen.
De geur van arganolie in combinatie met Marokkaanse roos verrijkt je momentje onder de douche. Een fijne substantie voor een heerlijk zachte en geparfumeerde huid.
Van deze lijn is er ook nog de body cream, shower foam, body scrub en de body oil.

 

 

Al met al hele fijne producten om zeker een keer te proberen. Naast het feit dat de producten lekker ruiken, er goed uitzien en de huid goed verzorgen, zijn de lijnen ook nog eens erg voordelig!

De Spa Secrets collectie is verkrijgbaar bij Kruidvat, dus check een filiaal bij jou in de buurt of de website van Kruidvat


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.