Review: Anastasia Beverly Hills

Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor ons gezicht en daarom willen we natuurlijk dat deze er perfect uitzien! Tegenwoordig zijn er ontzettend veel producten om je wenkbrauwen te modelleren, waaronder het mooie merk Anastasia Beverly Hills.

Wij waren heel benieuwd naar de producten en zijn ermee aan de slag gegaan!

anastasia beverly hils

 

Hier zie je de items die vooral heel populair zijn binnen het merk Anastasia Beverly Hills.

dip brow pomade

Allereerst gebruik ik de Dipbrow Pomade in de kleur soft brown, een mouse-achtige substantie waar je weinig van nodig hebt en dus heel lang mee doet.

pencil anastasia

Om de Dipbrow Pomade aan te brengen gebruik ik dit penseel van Anastasia met aan de ene kant een borsteltje en aan de andere kant een kwastje.

anastasia

Voordat ik de Dipbrow Pomade gebruik modelleer ik mijn wenkbrauwen met het borsteltje om alle haartjes in de juiste richting te krijgen.

kwastje dipbrow

Ik dip het puntje van mijn kwastje in de Dipbrow Pomade en omlijn de vorm van mijn wenkbrauwen. Er zitten ook sjabloontjes bij, deze zijn handig als je weinig eigen haartjes hebt en een bepaalde vorm wilt creëren. Ik heb zelf vorig jaar nog hairstrokes laten zetten met permanente make-up, maar dit vervaagt erg snel en moet je ieder jaar bijhouden. De vorm van mijn wenkbrauwen ben ik nog wel tevreden over dus ik volg gewoon mijn eigen vorm.

Wat heel fijn aan de Dipbrow Pomade is, is dat het waterproof is en we dus niet aan het einde van de dag panda-ogen hebben!

vormen anastasia

Deze ‘stencils’ zijn erg fijn voor het geval je dus weinig/geen haartjes van jezelf hebt en een mooie vorm wilt creëren.

Ze zijn er in vijf verschillende vormen/breedtes, dus voor ieder gezicht zit er een geschikte vorm bij! omlijnen wenkbrauwen anastasia

De onderkant is omlijnd nu de bovenkant!

omlijning anastasia

Vervolgens kleur ik mijn wenkbrauw een klein beetje in.

powder anastasia

Hier zie je de Brow Powder Duo in de kleur ‘medium brown’.

brow powder duo

Ik gebruik de lichtste kleur van de Brow Powder Duo om het begin van mijn wenkbrauw in te kleuren.

clear brow gel anastasia

Als ik klaar ben met het inkleuren gebruik ik de Clear Brow Gel om de ‘finishing touch’ aan mijn wenkbrauw te geven. Dit doe ik zodat het extra goed blijft zitten!

De Clear Brow Gel wordt wel een klein beetje hard, maar het voelt absoluut niet vervelend! Plus je haartjes blijven op zijn plek zitten (geen wilde haren dus!).

clear brow gel

Zo ziet het borsteltje eruit van de Clear Brow Gel. Eigenlijk net een mascara-borsteltje om te zien. Ideaal!

eindresultaat anastasia

De andere wenkbrauw is inmiddels ook gedaan! En hier het eindresultaat :-).

Ik ben zelf heel blij met de producten van Anastasia en gebruik het dan ook iedere dag met veel plezier! Ben jij net zo enthousiast geworden en benieuwd waar deze producten te verkrijgen zijn, klik dan hier!

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.