Review: Hairwonder

IMG_20150909_122416

Iedereen wil gezond en glanzend haar! Hairwonder staat bekend om de vernieuwende extracten en de biologische ingrediënten die zij toepassen in hun shampoo’s en conditioners. En belangrijk, Hairwonder heeft alleen maar parabenen-vrije producten en test niet op dieren!

De Hairwonder Gloss lijn geeft je haar net die extra glans en is verkrijgbaar voor de haarkleuren zwart, bruin, blond en rood. Wij hebben de shampoo en conditioner voor jullie getest!

hairwonder

Wat voor een product is  Hairwonder Gloss shampoo & conditioner?

Hairwonder Gloss shampoo/conditioner is een product dat vooral biologische ingredienten toepast in het product en er erg op let dat er geen parabenen inzitten.
De producten worden niet op dieren getest en zijn bovendien geschikt voor veganisten!

Hoe gebruik je het product Hairwonder Gloss shampoo & conditioner?

Belangrijk is dat je het haar eerst 2 minuten met water nat maakt zonder een product toe te voegen.

Als het haar helemaal nat is verdeel je de shampoo over je gehele bos haar, vervolgens goed inmasseren en zorgvuldig uitspoelen.

Vervolgens was je je haar nog een keer met de shampoo. Voor degene die het niet weten, de 1e keer reinig je het haar met het wassen en de 2e keer voed je het haar tijdens het wassen, het is dus altijd heel belangrijk dat je je haar 2 keer wast tijdens een wasbeurt.

Als je dat gedaan hebt verdeel je de conditioner vanaf de punten tot onder je oorlel, even 2 minuten laten inwerken en daarna weer zorgvuldig uitspoelen.

Het is per persoon verschillend hoe vaak je het haar wast. Sommigen doen het iedere dag en anderen om de dag, of zelfs maar 1 keer per week. Het beste is om je haar niet iedere dag te wassen, omdat je anders sneller vet haar krijgt (vooral fijn haar wordt sneller vet).

Waar gebruik je Hairwonder Gloss shampoo & conditioner?

Dit is geen gekke vraag, want shampoo gebruik je door je hele haar, maar de conditioner alleen in de lengtes (punten) van je haar.

En wat belooft Hairwonder Gloss shampoo & conditioner?

Hairwonder Gloss shampoo/conditioner versterkt het haar, geeft het haar een mooie gezonde glans en zorgt voor meer intensiteit van je haarkleur.

Deze lijn is voor verschillende haarkleuren verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld zwart, bruin, blond en rood haar.

De Hairwonder Gloss shampoo is speciaal ontwikkeld om elke haarkleur te beschermen en te verzorgen. De rijke formuleringen voeden het haar, geven conditie, vitaliteit en een glossy glans tot in de puntjes. Het zorgt voor langdurige kleurbescherming, sterker en gezonder haar. Bovendien is het product gemaakt zonder parabenen en verrijkt met gecertificeerde biologische extracten.

De Haiwonder Gloss conditioner is haarversterkend en optimaal voedend, waardoor het de ultieme verwennerij is voor je haar!
Het haar leeft op, wordt fluweelzacht, makkelijk doorkambaar en zal sterker zijn dan ooit.

Hoe enthousiast is Vrouwenstyle.nl over Hairwonder Gloss shampoo & conditioner?

Wij van vrouwenstyle hebben het getest en delen uiteraard graag onze ervaring over deze producten. Aangezien de producten vrij zijn van allerlei stoffen (die vaak wel in andere merken shampoos zitten) geurt de shampoo/conditioner minder dan je zou verwachten.
Wij hebben het ervaren als fijne producten waar eigenlijk niks op aan te merken valt!
Het is wel een fijn idee dat je producten gebruikt die niet op dieren zijn getest en dat er eigenlijk alleen maar goede ingrediënten inzitten, waaronder veel biologische en parabenen-vrij.

Heb jij zelf ook ervaring met de producten van Hairwonder? Laat ons dan weten wat jij ervan vindt!

Enthousiast geworden? De producten zijn te verkrijgen bij de reformwinkel bij jou in de buurt, zoals bijvoorbeeld De Tuinen.

hairwonder logo


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.