Review: Labello Care & Colour

labello classicLabello lanceerde onlangs de Labello Care & Colour-lijn. Een lijn die niet alleen de lippen verzorgt, maar de lippen ook nog eens voorziet van een leuk kleurtje! Deze lijn is er in drie verschillende kleuren: nude, rose en red.

Al in 1922 voorzag Labello haar verzorgingscrème voor de lippen van een vleugje rode kleur, waardoor lipverzorging voor het eerst zichtbaar werd.

Deze nieuwste variant biedt dezelfde verzorgende eigenschappen in combinatie met een aantal nieuwe tinten voor de lippen. Wij van Vrouwenstyle waren nieuwsgierig en hebben ze getest!

labello care  nude rose red

De verpakking is basic, maar herkenbaar dankzij het logo. Hierboven zie je de Labello’s met de originele Labello in het midden omringt met een kleurtje!

kleurtjes labello

Hier zie je de kleurtjes goed! Zoals je ziet is de nude tint inderdaad echt heel zacht van kleur, de rode duidelijk iets meer aanwezig en de roze is ook erg licht van kleur.
Er zit voor ieder huid-type dus wel een mooi kleurtje bij!

Wat vinden wij van Vrouwenstyle ervan?

Wij zijn om! Niet alleen de geur is lekker (Labello heeft altijd een hele fijne eigen geur), maar de kleurtjes maken ze erg speciaal.

Deze Labello Care & Colour lijn verzorgt de lippen en zorgt ervoor dat je met verzorgde én gekleurde lippen het najaar tegemoet kan. Ze zijn verkrijgbaar voor 3,19 bij een drogisterij bij jou in de buurt.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.