Review: Micellair reinigingswater van Garnier

garnier micellair

Garnier claimt dat je gezicht reinigen nog nooit zo makkelijk was, als met het Micellair reinigingswater. Een product dat in 1 gemakkelijke beweging al je make-up verwijdert na een lange dag. Wij van vrouwenstyle moeten ook dagelijks ons gezicht reinigen en hebben het natuurlijk getest!

Onlangs lanceerde Garnier een nieuw product om heel simpel je make-up te verwijderen, terwijl je tevens je huid verzacht en verzorgt.
Buiten het feit dat het heel ‘easy’ werkt is het product ook nog eens vrij van parabenen en parfum!

Hoe werkt het Micellair reinigingswater?

Micellair reinigingswater werkt snel en efficiënt, in 1 beweging verwijdert het make-up en verzacht het je huid. Super, maar waar komt de naam vandaan?

Micellen zijn reinigende deeltjes die als een magneet onzuiverheden, talg en make-up op de huid aantrekken en zo gemakkelijk van de huid verwijderen.

ingredienten garnier

Hoe gebruik je Micellair reinigingswater?

Het is heel gemakkelijk te gebruiken over het gehele gezicht.

  • Je pakt een wattenschijfje en daar doe je een beetje van het Micellair reinigingswater op.
  • Met dat wattenschijfje wrijf je zachtjes over het gehele gezicht.(dus niet te hard wrijven!)
  • Vervolgens herhaal je dit totdat je gezicht schoon is.
  • Naspoelen met water is niet nodig.

Is Micellair reinigingswater geschikt voor ieder huidtype?

Omdat Micellair reinigingswater geen parfum of parabenen bevat, is het geschikt voor ieder huidtype. Het product heeft een geurloze en verzachtende formule, waardoor het zelfs geschikt is voor mensen met de meest gevoelige huid!

Wat vinden wij van Vrouwenstyle van dit product?

Wij hebben het product getest en zijn allemaal bekend met het fenomeen dat je ’s avonds eigenlijk geen zin meer hebt om helemaal tip top je gezicht te reinigen.
Eerlijk is eerlijk, dit product maakt het wel héél gemakkelijk! Aangezien het vrij is van geur en parabenen voelt het zacht op je huid, prikt het niet, plakt het niet en geeft het een fris gevoel alsof je net het gezicht uitgebreid hebt gereinigd.

Het is wel heel erg wennen dat je je gezicht niet hoeft na te spoelen met water, maar dit product reinigt zo goed dat dit overbodig is. Wij laten hem voortaan in de badkamer staan!

Ben je nieuwsgierig naar Micellair reinigingswater? Het is verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt voor slechts 6,99 voor 400 ml.


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.