Review: RS Natural Cosmetics Deep Smoothing Oil Serum

RS natural cosmetics

Een serum dat geïnspireerd is door natuurlijke schoonheid, rituelen en tradities van oude volkeren. Buiten dat het serum bedoeld is voor het gezicht en lichaam, schijnt het ook de nagels ijzersterk maken en de haarpunten fluweelzacht.

Wij van Vrouwenstyle waren heel benieuwd naar dit product en hebben het getest voor jullie!

Wat voor een merk is  RS Natural Cosmetics?

Alle verzorgingsproducten van RS Natural Cosmetics zijn geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid, rituelen en tradities van de oude volkeren. De Bedoeïenen, Aboriginals, indianen en andere reizende stammen in Azië, Afrika, Oceanië en Midden-Amerika werden vaak blootgesteld aan extreme weers- en leefomstandigheden. Van oudsher gebruik(t)en zij de beste grondstoffen uit de natuur om zich tegen deze invloeden te wapenen, zichzelf te verzorgen en mooier te maken.

Deze natuurlijke ingrediënten zijn verwerkt in fijne, zeer krachtige producten die je gezicht, lichaam en haren beschermen, verzorgen en laten stralen.
Met de producten van RS Natural Cosmetics ervaar je de tradities van eeuwenoude schoonheidsrituelen!

Wat voor een product is het RS – deep smoothing oil serum?

Het is een olieachtige substantie met een zeer krachtige geur die je voor je gezicht, lichaam en haar kunt gebruiken. De twee belangrijkste bestanddelen zijn argan- en jojobaolie.

Arganolie wordt gewonnen uit de noten van de Arganboom, die groeit in Marokko. De olie wordt gewonnen door koude persing waardoor de eigenschappen van de olie goed bewaard blijven. Arganolie is een droge olie, die snel intrekt en niet vet aanvoelt. Het is bovendien rijk aan beschermende anti-oxidanten (o.a. vitamine E).

De Jojoba olie wordt gewonnen uit de vruchten van de Jojobastruik. Het voedt de huid, herstelt de vochtbalans en werkt verzachtend.

Samen met de overige ingrediënten (extract van sojaboon, zonnebloem en wortel) maakt het dat het serum zeer verzorgend en intensief verzachtend werkt.

Wat doet het RS – deep smoothing oil serum?

Het RS deep smoothing oil serum is goed voor heel veel gedeeltes van het lichaam en haar, we hebben even een paar dingen op een rijtje gezet voor jullie.

Voor het gezicht/ lichaam:

  • De huid wordt gladder, zachter en bestrijd rimpels.
  • Het serum voedt en beschermt de huid.

Voor de haren:

  • Soepel, zacht, en glanzend haar. (Bij droge punten)

Voor de nagels:

  • IJzersterke nagels

substantie rs natural cosmetics

Hoe gebruik je het RS- deep smoothing oil serum?

Op het gezicht/ lichaam:

  • Minimaal 3 keer per week dun smeren bij voorkeur voor het slapen gaan.

Op het haar:

  • Dagelijks enkele druppels in de punten wrijven.
  • Bij zeer droog/beschadigd haar 1 keer per week meerdere druppels over het haar verdelen, even in laten trekken en na 20 minuten uitspoelen en wassen met shampoo.

Op de nagels:

  • Een dun laagje inmasseren op de handen en nagelriemen.

Voor wie is het RS- deep smoothing oil serum geschikt?

Omdat alle ingrediënten natuurlijk zijn is het RS deep smoothing oil serum geschikt voor ieder haar- en huidtype.

RS natural

Wat vinden wij van Vrouwenstyle ervan?

Een heel fijn natuurlijk product met een hele eigen geur.
De geur is heel krachtig door alle natuurlijke ingrediënten, dus daar moeten we wel even aan wennen. Het is een geur die wat langer blijft hangen, dus gebruik het product ’s nachts, zoals ook wordt geadviseerd op de verpakking.

De verpakking is overigens een zwart flaconnetje met drukdop, zodat je iedere keer een kleine, gecontroleerd hoeveelheid uit het flesje kunt pompen. Zodoende kun je het flesje met de inhoud efficiënt gebruiken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de RS deep smoothing oil serum? Kijk dan snel op www.rs-naturalcosmetics.nl voor het assortiment, de verkooppunten of bestel direct je eigen serum online!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.