Review: Dr. Hauschka limited edition eyeshadow palet

edition dr hauschka

Een verblindende oogopslag creëren met oogschaduw, Dr. Hauschka heeft nu een limited edition eyeshadow palet ontwikkeld om dat voor elkaar te krijgen en wij van Vrouwenstyle zijn ermee aan de slag gegaan!

Dr. Hauschka staat bekend om haar natuurlijke cosmetica. Naast het gebruik van heilzame plantenextracten maakt Dr. Hauschka ook gebruik van etherische oliën, wassen, kiezelaarde, bronwater, amandelmeel, zijde en mineralen.

De hele cosmetica lijn draagt het BDIH keurmerk voor ‘gecontroleerde natuurcosmetica’ en/of het internationale kwaliteitskeurmerk voor natuurlijke biologische cosmetica ‘NATRUE’.

Alle producten zijn bovendien vrij van chemisch-synthetische conserveringsmiddelen, geur- en smaakstoffen. De producten van Dr. Hauschka zijn dus vriendelijk voor ieder huidtype en dierproefvrij!limited editionHet limited edition eyeshadow palet van Dr. Hauschka bevat 4 kleuren: anthracite, soft grey, light brown en sand.

Een mooie basis om diverse looks te creëren! Van een nude-look, every-day-look, red-carpet-look tot smokey eyes.

brush eyeshadow

Er zit een heel handig kwastje in het eyeshadow palet met aan de ene kant een zacht kwastje en aan de andere kant een ietwat harder kwastje om strakkere lijnen te maken op het ooglid (tevens te gebruiken voor je wenkbrauwen).

nude look

Persoonlijk gebruik ik eigenlijk zelden oogschaduw en ik houd van natuurlijke kleuren – behalve mijn lippenstift, die mag best kleur hebben!

De 4 kleuren in het eyeshadow palet zijn heel natuurlijk en absolute basis-kleuren om mee te beginnen als je net als ik zelden oogschaduw gebruikt.

light grey eyeshadow

Op bovenstaande foto heb ik alleen de light grey aangebracht op mijn gehele ooglid met het zachte kwastje.

anthracite eyeshadow

Op bovenstaande foto heb ik de anthracite kleur over de light grey kleur geblend – vrij zwaar- en onder mijn wenkbrauw de sand kleur aangebracht. (allemaal met het zachte kwastje)

dr hauschka eyeshadow

Heel erg wennen voor mij, omdat ik het totaal niet gewend ben om een donkerdere kleur op mijn ogen te hebben, maar daardoor spreken mijn ogen wel meer merk ik.

finishing touch

Hier heb ik nog iets meer van de anthracite kleur gebruikt op het randje langs mijn bovenste wimpers. Ik gebruik overigens altijd alleen op mijn bovenste wimpers mascara.

the results

En hier het eindresultaat 🙂

Wat is mijn persoonlijke ervaring met de limited edition eyeshadow palet van Dr. Hauschka?

Ondanks dat ik totaal niet gewend ben om oogschaduw te dragen vind ik het eindresultaat toch wel heel erg leuk. Ik kan niet beloven dat ik het dagelijks zal toepassen aan mijn standaard make-up ritueel, maar voor een feestje of een bijzondere gelegenheid denk ik dat het wel erg leuk kan zijn.

De oogschaduw smeert goed en blijft ook goed zitten. Persoonlijk vind ik het ook heel fijn dat alle ingrediënten natuurlijk zijn, zo weet je zeker dat je geen allergische reactie op iets kunt krijgen of een geïrriteerde huid.

Mijn huid is altijd best wel gevoelig en ik heb ook weleens last van een puistje en denk daardoor ook dat het wat make-up betreft heel belangrijk is om daar iets meer in te investeren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de limited edition eyeshadow palet van Dr. Hauschka? Kijk dan snel voor meer informatie op dr.hauschka.com

Dr. Hauschka heeft naast een fijne cosmeticalijn ook hele prettige gezichtsverzorgingsproducten.

 

 

 


3 Comments
  1. Ik houd van dr hauska. Ik heb deze palette gemist. Ik ga eens kijken op hun site. Mijn huid is erg gevoelig. Leuke review. Staat je goed.
    Pssst het was gezellig gisteren bij L’Oréal.

  2. Dr. Hauschka heeft zeker fijne dingen! Moet je zeker even kijken.
    Bedankt voor je leuke berichtje vond het ook gezellig! Tot een volgende keer!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.