Top 6 Vrouwenstyle make-up-favorites

favorites vrouwenstyle

Iedere vrouw heeft onmisbare items in haar make-up tasje, bepaalde make-upjes die standaard in de handtas zitten en meeverhuizen als we wisselen van tas.
Wij van Vrouwenstyle hebben onze favorites op een rijtje gezet voor jullie!

Sommige dingen kan ik persoonlijk echt niet zonder, zoals bijvoorbeeld een wimperkrultang of een pincet, maar qua make-up heb ik ook mijn vastigheid inmiddels.

Net als menig andere vrouw heb ik wisselende fases gehad. Dan weer een andere foundation, dan weer een andere mascara enzovoorts, enzovoorts.
Maar, dan komt dat rust-moment dat je precies weet wat bij je huid past en waar jij je het mooiste bij voelt. Ik heb mijn 6 favoriete make-up items voor jullie op een rijtje gezet!

1: Perfection Lumiére Velvet foundation – Chanel
Ik heb echt al heel wat foundations uitgeprobeerd, maar deze vind ik toch echt het fijnst.
Deze foundation is licht van structuur, smeert goed, en ligt niet te dik op je huid. Mijn huid voelt zacht als ik het aanbreng en het ruikt ook echt heel lekker!

2: Les Beiges poeder – Chanel

Omdat ik na een werkdag best een glimmende huid heb, gebruik ik altijd een poeder om af te matteren. Deze poeder van Chanel heb ik eigenlijk gekozen omdat ik bij 1 lijn wilde blijven en mijn foundation ook van Chanel heb. Dat neemt niet weg dat de poeder doet wat hij moet doen, hij matteert, dekt een beetje en ligt ook niet zo op de huid.

3: Panstik – Max Factor

Een concealer/foundation stick die mijn imperfecties gemakkelijk wegwerkt.
Ik heb soms best een droge huid en daarom vind ik deze stick fijn. Hij is een beetje vet en smeert daardoor ook goed, maar dekt wel een puistje en maakt mijn huid dus niet nóg droger.

Het is geen stick voor over het hele gezicht vind ik persoonlijk, je moet de stick écht alleen op plaatsen gebruiken waar je het nodig hebt/vindt.

4: Blush by 3 – Sleek MakeUp

Hier heb ik laatst een review over geschreven en ik ben echt verknocht aan dit product! Voorheen gebruikte ik altijd een blush in poedervorm, maar ik merk dat deze blush veel meer blendt met de rest van mijn make-up. 

Hij gaat altijd mee in mijn tas omdat er ook een hele duidelijke spiegel in zit – handig om onderweg alles nog even te checken! Het is ook fijn dat er drie kleuren in het doosje zitten, want daarmee kan ik als ik even geen zin heb in een heftig blosje op mijn wangen ook voor een zachtere kleur kiezen.

Stiekem heb ik wel 1 favoriete kleur – Newport Peach – omdat ik deze het mooiste vindt staan bij mijn huidskleur.

5: Mascara – Benefit

Ik weet nog dat ik de Douglas binnenliep voor een nieuw luchtje, stond af te rekenen bij de kassa en vervolgens een klein doosje zag staan met een plaatje ¨before and after¨ met een oogopslag waar je U tegen zegt.

Vanaf dat moment ben ik niet meer van mascara gewisseld (en geloof me ik heb wat afgewisseld). Ik gebruik de ¨They’re Real¨ variant en koop altijd het kleine tubetje, omdat deze perfect in mijn tas past en het borsteltje makkelijker vast te houden is dan de grotere tube.

Deze mascara heeft een ontzettend fijn borsteltje dat ieder haartje meepakt! Hij maakt je wimpers langer, klontert niet en geeft bovendien niet af!

Van mezelf heb ik ontzettend ‘rechte’ wimpers, dus zonder mijn wimperkrultang en deze mascara kan ik inmiddels niet meer. Ben je geïnteresseerd in make-up kwasten? Dan raden we je aan een kijkje te nemen naar de top 10 make up kwasten.

6: Lipstick – M.A.C.

Last but not least! Ik ga nooit de deur uit zonder een lipstick!

Ik had altijd een verschrikkelijke tik dat ik nooit een drogist in kon lopen zonder een lipstick/lipgloss te kopen. Goedkoop, duur, het maakte me niet uit, ik kon altijd heel blij worden van een aankoop als deze.

Op een gegeven moment heb ik M.A.C. ontdekt op het gebied van lipsticks en heb ik deze kleur als eerste aangeschaft. Ik gebruik altijd de ¨chatterbox amplifier¨ van M.A.C. Deze is mat van kleur en past mooi bij mijn huid. Ik kan echt niet zonder deze lipstick en hij gaat dan ook vreselijk snel op bij mij. Soms lijkt het wel alsof je ervan eet!

Hebben jullie ook nog échte aanraders? Laat dan een berichtje achter met jouw make-up favorite!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.