Review: Pearl Drops Pure Bleaching White

Pearl Drops heeft een nieuw product op de markt gebracht: ‘Pearl Drops Pure Bleaching White’. Dit nieuwe product zou de tanden witter moeten maken in slechts 7 dagen. Vrouwenstyle was benieuwd en heeft het 7 dagen lang getest voor jullie!

Niks is mooier dan een stralende, witte glimlach. Deze nieuwe formule van Pearl Drops belooft ons in slechts 7 dagen wittere tanden.

pearl drops pure bleaching white

Natuurlijk in een leuk verpakt doosje! En de bekende uitstraling die wij van Pearl Drops gewend zijn.

pearl drops

Het pakketje bestaat uit 2 flesjes, waarvan nummer 1 een glanzer is en nummer 2 een activator.

kleurenpalet

Allereerst heb ik met het kleurenpalet – dat bijgevoegd is – geprobeerd om mijn ’tandkleur’ te bepalen. Ik moet eerlijk zeggen dat het lastig is om dit zelf exact vast te stellen met behulp van een kleurenkaart. Zodoende heb ik eigenlijk een schatting gemaakt van de twee kleuren waarvan ik dacht dat deze het meest met mijn eigen tandkleur overeenkomen, en dat zijn nummer 6 & 7.

after 1  after pearl

Ik heb een ‘before’ foto gemaakt om zo goed het resultaat te kunnen zien na 7 dagen.

Van mezelf heb ik al wel vrij ‘lichte’ tanden, dus ik was heel erg benieuwd of het daar ook extra effect op heeft.

Ik ben iedere dag 2 maal daags aan de slag gegaan met de Pearl Drops Pure Bleaching White.
Iedere ochtend na het tanden poetsen breng ik eerst stap 1 aan, gevolgd door stap 2. Er staat duidelijk op de verpakking dat je 20 minuten na het opbrengen niet mag eten en drinken.

Iedere avond na het tandenpoetsen, voor het slapengaan, herhaalde ik de stappen.
Na een aantal dagen probeerde ik te ontdekken of ik al enig verschil kon zien, maar bij jezelf is dat toch heel lastig te zien daarom ben ik blij dat ik foto’s heb gemaakt.
before 2  before

Dit zijn de ‘after’ foto’s.

Ik zie persoonlijk wel verschil, maar niet een heel groot verschil. Nu is het wel zo dat ik bijvoorbeeld niet rook, weinig rode wijn drink, geen koffie drink en voor een groot deel eigenlijk alleen maar water en groene thee drink. Mede hierdoor zijn mijn tanden niet heel erg verkleurd en zal het dus ook minder effect hebben dan als je dat wel allemaal zou doen.

Dus voor mensen die echt wel verkleuring hebben opgelopen door drank/roken etc. is het zeker de moeite waard te proberen! Ik zou het zeker nog eens gebruiken, want wie wil er nou geen witte lach en deze ook behouden!

Pearl Drops Pure Bleaching White is verkrijgbaar bij een drogist bij jou in de buurt voor E24,99!

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.