Review: Aloë Lips Forever

 

aloe lips

Aloë Lips belooft niet alleen zachte lippen, maar schijnt ook een soort eerste hulp stick te zijn. Het is een stick met bijzondere bestandsdelen zoals bijenwas, jojoba-olie en aloë vera. Wij waren benieuwd naar de werking ervan!

Aloë Lips is dus niet alleen bedoeld voor op de lippen, maar eigenlijk voor over het hele lichaam. Deze mini EHBO-stick is gemakkelijk mee te nemen in de tas en werkt ook bij de volgende onaangename dingen:

  • insectenbeten
  • kwallenbeten
  • schrale lippen
  • droge plekjes
  • branderige/vermoeide ogen

Door de natuurlijke ingrediënten heeft het een verzachtende en stimulerende werking.

aloë lips

Wat vinden wij van de Aloë Lips stick?

Een fijn product met een hele lekkere eigen geur. Ik kan de geur niet helemaal plaatsen, maar het herinnert mij aan iets van toen ik jong was.

Waarschijnlijk is het de aloë vera die iets overheerst, maar dat ruikt juist zo lekker!

Het product voelt heel zacht en is niet te vet van structuur. Tevens werkt de stick duurzaam want je hebt maar weinig nodig om goed te smeren. Ik heb het voornamelijk op mijn lippen getest omdat ik nogal een lipstick tic heb en hij is heerlijk voordat je gaat slapen.

Ik heb de Aloë Lips ook getest rondom mijn ogen, omdat ik een gevoelige huid heb die vaak ‘trekkerig’ aanvoelt. Na het smeren met de stick voelde dit soepeler!

Al met al ben ik enthousiast over de Aloë Lips. De naam doet vermoeden dat het alleen voor op de lippen is, maar de stick is dus echt voor meerdere plekken te gebruiken.
Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar de Aloë Lips? Kijk dan snel op Aloë Vera direct en bestel jouw eigen Aloë Lips al voor maar E 4,60!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.