Review: Herra Haarparfum

Herra haarparum 2

Heerlijk ruikende lokken, bescherming tijdens het föhnen en het haar beter in model; Herra haarparfum belooft ons nogal wat, dus wij hebben het product getest en delen graag onze ervaring met jullie!

Een product voor dagelijks gebruik dat het haar beschermt tijdens föhnen, stylen of krullen, niet verzwaart en bovendien het haar lekker laat ruiken. Wij waren heel nieuwsgierig naar aanleiding van deze opsomming en wilden weten hoe het werkt.

dop herra

Wat doet Herra haarparfum?

  • Beschermt

Omdat er zonnebloemextract is toegevoegd aan dit product geeft het bescherming voor de structuur van het haar. Het helpt het haar te beschermen tegen negatieve invloeden van bijvoorbeeld UV-straling en voorkomt dat de haarkleur vervaagt. Een van de andere belangrijke bestandsdelen is olijfextract dat het haar beschermt tegen vervuiling.

  • Hydrateert

Glycerine is toegevoegd aan het product om het haar te hydrateren zonder dat het zwaarder aanvoelt.

  • Parfumeert

En het laat je haar lekker ruiken! Herra parfum heeft een hele eigen geur, maar wel een geur die voor iedereen aangenaam ruikt. Verschillende ingrediënten zijn toegevoegd, waaronder rozen, witte jasmijn, Italiaanse bergamot, lelie, sandelhout, mimosa, loquat, muskus en heliotroop.

herra haarparfum 3

Hoe is onze ervaring met Herra Haarparfum?

Wat ik zelf erg merk – met name omdat ik niet iedere dag mijn haar was – is dat het haar toch minder lekker ruikt door invloeden van buitenaf. Daarom was ik extra nieuwsgierig naar Herra haarparfum. Soms sprayen we gewone parfum over het haar, maar omdat daar natuurlijk alcohol in verwerkt zit, hydrateert dit niet je mooie lokken!

De fles is mooi smal en daarom ideaal voor in de tas. Er zit een normale sprayknop op zoals bij een ‘gewone’ parfum. Dit is eigenlijk prima, want hierdoor spray je nooit teveel.

De geur is relatief sterk, maar na verloop van tijd – bij het vervliegen van de geur – ruikt de parfum wat ons betreft het lekkerst.

Zelf heb ik de 50 ml – a E 34,99 – maar er is ook nog een kleinere van 10 ml voor 8,49 om het uit te proberen! Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel hier om er zelf een te bestellen! Veel mensen vragen zich ook af of kort haar nog steeds in de mode is, en het korte antwoord is ja.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.