Review: Nioxin Diaboost Intensive Treatment

nioxin diaboost review

Een spray voor op de aanzet van het haar, waardoor het optisch dikker lijkt. Voor veel vrouwen met dunner wordend haar kan dit een ideale uitkomst zijn. Nioxin Diaboost belooft fijn haar te verdikken met haar spray en wij hebben het getest voor jullie!

Er is niks vervelender dan haar dat bovenop fijner wordt. Tegenwoordig zijn er dan ook veel hulpmiddelen om dit te verdoezelen of op te lossen. Nioxin heeft een hele uitgebreide haarverzorgings-lijn – die eigen haar dikker moet laten ogen – met onder andere de Nioxin Diaboost.

nioxin

Wat doet de Nioxin Diaboost?

De Nioxin Diaboost is wetenschappelijk ontworpen en getest om de dikte van elke bestaande haar te vergroten met als resultaat voller uitziend haar. Met bestandsdelen zoals cafeïne, niacinamide en panthenol zorgt het voor het volgende:

  • Vergroot direct de doorsnee van elke bestaande haar
  • Trekt diep in het haar waardoor het haar handelbaar wordt en er voller uitziet.
  • Verdikt de bestaande haren direct vanaf de aanzet.

flacon nioxin diaboost

Hoe werkt de Nioxin Diaboost?

Je kunt Nioxin Diaboost dagelijks gebruiken op nat of droog haar, dus doe wat je zelf prettig vindt. Spray de Nioxin Diaboost royaal bij de haarwortels en masseer het vervolgens zachtjes in de hoofdhuid. Let wel, de Nioxin Diaboost hoeft niet uitgespoeld te worden.
Vervolgens het haar in model brengen zoals je gewend bent en that´s it.

Hoe hebben wij Nioxin Diaboost ervaren?

Van mezelf heb ik redelijk veel haar, maar fijn van structuur. Ik gebruik zelf bijvoorbeeld vaak droogshampoo om bovenop net even wat meer volume te creëren, zodat het niet zo plat valt.

Er staat op de verpakking dat je het op nat en droog haar kunt gebruiken, maar persoonlijk vond ik het prettiger om op droog haar te gebruiken. Op het moment dat je het op droog haar sprayt en inmasseert, merk je direct dat je volume ‘kweekt’. Het blijft nog wel even vochtig, dus na het masseren moet je het nog wel even laten intrekken en vervolgens pas in model brengen.

De geur is lekker fris met een vleugje menthol erin, heel lekker. Ik merk dat het echt wel effect heeft op het haar en dat het optisch meer volume creëert. Helemaal als je daarna bijvoorbeeld met de föhn volume föhnt blijft het veel langer zitten. 

Nioxin heeft nog veel meer producten in het assortiment, zoals shampoo’s etc., maar dit is echt voor mensen die heel fijn haar hebben en daar ook echt een aangepaste behandeling voor nodig hebben. De Nioxin Diaboost is er niet alleen voor de vrouwen, maar is ook net zo goed geschikt voor mannen! Ideaal dus!

Wil je meer weten over Nioxin of over de verkooppunten ervan? Kijk dan hier!

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.