Review: Sleek MakeUp Bronze Block

bronze block light

Komende winter een natuurlijk stralende huid met met een lichte bronzer! Sleek MakeUp heeft mooie Bronze Blocks die je die stralende huid moeten geven en wij hebben 1 van die Bronze Blocks getest voor jullie!

De winter is in aantocht en we worden allemaal wat bleker in ons gezicht.
No worries, we kunnen allemaal een klein beetje kleur ‘faken’ met mooie make-upjes!
De Bronze Blocks van Sleek MakeUp bevatten ieder 4 kleurtjes in 1 doosje en deze kun je mengen of met een iets kleiner kwastje apart van elkaar gebruiken.

bronze blocksHier zie je de Bronze Block, een mooi klein doosje met daarin 4 kleurtjes en een spiegeltje.
Ik heb zelf gekozen voor de kleur Light 100, want zelf houd ik zoals ik in een eerdere blog aangaf echt van natuurlijke kleuren op het gezicht en een iets heftiger kleurtje op bijvoorbeeld de lippen!
De Bronze Blocks zijn er in 2 kleuren, namelijk Light en Dark. Voor een donkerdere huidskleur  – of zongebruinde huid – is de Dark een goede variant en voor de lichte huid, uiteraard, de Light.

blushIk gebruik alle 4 de kleuren uit de Bronze Block en meng deze met elkaar.

blush step 3

Dit ziet er misschien heel gek uit, maar is een hele goede manier om de bronzer op de juiste plek aan te brengen. De bronzer breng ik precies aan op de uitstekende gedeeltes.

blush effect

Hier zie je het effect nadat ik de Bronze Block heb aangebracht.
Heel subtiel, maar net dat extra kleurtje wat we met dit koude weer tekort komen!

end result

En het eindresultaat aan beide kanten!

Zelf gebruik ik wel altijd een bronzer óf blush, het ligt eraan waar ik zin in heb en hoe het weer buiten is. De pigmenten vind ik persoonlijk heel mooi van de Bronze Block en ik merk ook dat de lichte kleur echt genoeg kleur afgeeft voor mijn lichte huid. De donkere kleur was voor mij dan ook echt te donker geweest en te ‘zichtbaar’.

Ik heb ook gemerkt dat je kunt spelen met de kleurtjes. Nadat ik de 4 kleuren had gemengd, heb ik daaronder alleen de 2 lichtste kleurtjes nog aangebracht. Op deze wijze kun je een beetje ‘contouren’!

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Sleek MakeUp? Kijk dan hier en bestel je eigen Bronze Block of één van de andere mooie make-upjes!

Lees ook:

De perfecte basis met Instantly Ageless


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.