Review: Eksept Showergel

eksept showergel

Heerlijk ruikende douche-sensaties, Eksept schijnt hele fijne producten te hebben om dat momentje onder de douche nóg beter te maken! Wij waren heel erg benieuwd en hebben het getest!

Veel mensen zijn het denk ik met mij eens dat die minuten die je onder de douche staat echt heilig zijn. Even een heerlijk, warme douche nemen om wakker te worden of om te relaxen aan het einde van een lange werkdag.

Eksept is een exclusieve verzorgende beauty-lijn, speciaal ontwikkeld voor in bad, onder de douche en voor de handen. Eksept heeft goed geprijsde producten en met een leuke verpakking waardoor ze ook mooi in de badkamer staan.

eksept wild romantic

Ik heb de ‘Wild Romance’ showergel getest! Mooie verpakking, heel chique zilver met een licht printje en stijlvolle letters.

De geur moet ruiken naar ‘donkere rozen’, maar ik kon de geur daar niet echt aan koppelen.
Er zit echt een hele lekkere geur aan, heel fris, maar tegelijkertijd ook heel intens.
De fles geeft aan dat het een ‘showergel’ is, maar het is eigenlijk meer een ‘foam’. Een heerlijk schuimende substantie die heel zacht aanvoelt!

Hoe is mijn ervaring met de showerfoam van Eksept?

Zelf ben ik heel royaal met douchegel en andere doucheproducten. Het mag van mij flink schuimen en vooral lekker ruiken. Aan alle eisen die ik stel aan een lekkere douchegel/-schuim voldeed deze showergel van Eksept. Een hele intense geur die je ook nog lang blijft ruiken als je gedoucht hebt. Het schuimt goed, je huid voelt zacht tijdens én na het douchen, en de fles is ideaal qua dosering door de handige drukdop.

Een 200 ml is er al voor 6,95, wat mij betreft een hele goede prijs-kwaliteit verhouding en ik ben erg benieuwd naar alle andere producten van Eksept.

Ben jij ook benieuwd naar de producten van Eksept? Neem dan hier een kijkje en ontdek het zelf in je badkamer!

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.