Fashionable op de fiets

fietsen-vrouwen-matra-Vrouwenstyle

Fietsen, we doen het allemaal, maar het is niet altijd even charmant. Bijvoorbeeld wanneer het regent, je met een paraplu op de fiets stuntelt en alsnog drijfnat aankomt. Of wanneer je door die drukke straten fietst en plotseling remmend ten val komt.

Niet het meest elegante beeld, maar fietsen kan echter heel stijlvol, door bijvoorbeeld een mooie fiets, gepaste kleding en hippe gadgets. Als je dagelijks met de fiets naar het werk of school gaat, is het wel zo leuk om een beetje goed voor de dag te komen. Een mooie fiets is dan een begin.

Wat denk je van een omafiets met een flitsende kleur of een hippe fixie. Daarnaast kun je je fiets pimpen met verschillende accessoires en gadgets. Denk hierbij aan design fietstassen, een extra grote fietsbel en leren handvaten.

fietsen-vrouwen-matra-Vrouwenstyle-omafiets

Ook als je de fiets voor sportieve doeleinden gebruikt kun je fashionable op pad. Zelfs mountainbikes en racefietsen zijn er tegenwoordig in alle kleuren en maten, voor ieder wat wils. En ze hoeven helemaal niet duur te zijn, voor een paar honderd euro heb jij al een te gekke mountainbike of racefiets!

Op jouw nieuwe mountainbike of racefiets steel jij de show in een hippe outfit. Bekende modehuizen zoals H&M, Mango en HEMA hebben betaalbare en stijlvolle sportkleding, ideaal voor jouw sportieve ritje. Ga je voor knalroze, basic grijs of helemaal zwart; ze hebben het allemaal.

fietsen-vrouwen-matra-Vrouwenstyle-mountainbike

Het kan dus prima, stijlvol voor de dag komen op de fiets. Met een leuke fiets, een goede outfit en flitsende fietsmand heb je geen auto meer nodig! En je hoeft niet uren op zoek naar een parkeerplaats voor de auto, geen benzine kosten en parkeertickets. Alleen maar voordelen. Zo houd je geld en tijd over voor een terrasje met vriendinnen of lekker shoppen met je vriend. Dus stap op die fiets!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.