Review: Herome Super Shine

supershine heromeHet wordt kouder en guurder, en onze nagels hebben daar helaas onder te lijden. Herome heeft een ruim assortiment met nagelproducten om onze nagels zo mooi mogelijk te krijgen en te houden. Wij hebben de Herome ‘Super Shine’ vijl getest om met glanzende nagels de winter tegemoet te gaan.

In de winter heb je kans op kapotte nagelriemen en dat gaat vaak gepaard met broze en gescheurde nagels. De handen worden droger en de nagels lijden daar ook onder. De eerste stap waarmee verzorging begint is dat je de nagels goed bijhoudt met vijlen!

De ‘Super Shine’ vijl van Herome is niet bedoeld om de lengte in te korten, maar deze vijl verwijdert verkleuringen en onregelmatigheden. Omdat de vijl een gedeelte van het oppervlak van de nagels weghaalt, is het verstandig om de vijl maximaal 1 keer per maand te gebruiken, want anders kunnen de nagels te dun worden.

Hoe werkt het?

De vijl bestaat uit 2 stappen:

herome stap 1supershine Stap 1:

Met de blauwe kant van de vijl verwijder je gemakkelijk verkleuringen en onregelmatigheden, daardoor voelen de nagels glad zonder ribbeltjes.

Let wel; deze stap mag maximaal 1 keer per maand gebruikt worden, omdat de nagels anders te dun worden.
stap 2supershine

 

Stap 2:

Met de witte kant van de vijl geef je de nagels een mooie glans en polijst je de nagels als het ware. Dit gedeelte van de vijl verwijdert tevens dode huidcellen van de nagels. Ideaal!

Wat vinden wij van de Super Shine van Herome?

Enorm handig! Een vijl die binnen enkele minuten mooie glanzende nagels creëert.
Wat me opvalt, is dat die glans ook voor een langere periode te zien is en dus niet na een paar dagen vervaagt! Voor mensen die bijvoorbeeld geen nagellak op het werk mogen dragen of bijvoorbeeld niet tegen nagellak kunnen is dit een perfecte oplossing! En voor mensen die wél van een nagellakje houden is het fijn om na de vijl gebruikt te hebben met een blanke lak de nagels te lakken. I love it. 🙂

Kijk voor meer informatie op de website van Herome.

 

 

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.