Review: Hair Plumper – Lanza

lanza hairplumper

Last van erg fijn en slap haar in de koudere tijden van het jaar? Lanza lanceerde onlangs de nieuwe Keratin healing oil-lijn en daarmee ook de ‘Hair Plumper’. Wij hebben het getest voor jullie!

P(l)ump up the volume! Een van de effectieve ingrediënten van de ‘Hair plumper’ is sericine.
Deze natuurlijke proteïne – gewonnen uit zijde – bindt zich aan het haaroppervlak en vormt een gewichtloos biopolymeer-laagje. Dit laagje geeft iedere afzonderlijke haar meer volume zonder het ‘zwaar’ te maken.

Omdat Lanza werkt met exclusieve, maar ook vooral effectieve ingrediënten, is deze lijn uniek te noemen. Lanza combineert twee tegenstrijdigheden met elkaar: zacht & glad en veerkracht & volume vinden we namelijk terug in één product.

Het product bevat het actieve Phyto IV Complex, een buitengewone mix van Abyssinian Flower Oil, Coffee Seed Oil, Acai Fruit Oil en Babassu Kernel Oil.
Deze ingrediënten hydrateren, voeden, beschermen en herstellen extreem beschadigd en gestrest haar.

gebruiksaanwijzing lanza

Hoe gebruik je de ‘Hair Plumper’?

Nadat je de fles goed hebt geschud voor gebruik, is het belangrijk om het op de haaraanzet te sprayen. Je kunt de ‘Hair Plumper’ gebruiken op nat of droog haar, dus het is ook heel handig voor tussendoor op de dag!

Ik gebruik de ‘Hair Plumper’ alleen bovenop mijn hoofd, daar wil ik altijd iets meer volume creëren. Omdat ik extensions draag houd ik er rekening mee dat het product niet in aanraking komt met de extensions of de aanhechtingen daarvan. De rest van mijn haar föhn ik daarom altijd in model met een föhn-borstel.

De ‘Hair Plumper’ ruikt erg lekker – ook na een langere periode – en het effect is een beetje te vergelijken met een volume-poeder. Het haar voelt iets stugger, maar tegelijkertijd ook iets zachter. Je kunt de spray ook licht over het haar sprayen als ‘finishing touch’, zodat je haar net iets beter in model blijft zitten. Ideaal!

hair romy lanza

Nieuwsgierig geworden naar de Lanza Hair Plumper? De 150 ml is er voor E39,95, klik hier voor meer informatie.

 

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.