Review: Wonderpen Herome

wonderpen herome 1

Wonderen bestaan niet? De wonderpen van Herome belooft ons binnen 14 dagen stralende nagels en gezonde nagelriemen. Met dat koude weer buiten de deur, is het fijn om producten in huis te hebben die onze ruwe nagelriemen goed verzorgen. Wij hebben het getest!

Hoe vervelend vinden wij die velletjes langs je nagels niet waar je aan trekt, om vervolgens je halve vinger eraf te trekken! Deze wonderpen met een mix van jojoba, amandel, sesam-olie, sheabutter, aloë vera, vitamine E en bisbolol stimuleert niet alleen de nagelgroei, maar herstelt ook droge en gescheurde nagelriemen.

nails heromeHier zie je dat ik mijn nagels heb ingesmeerd met de wonderpen!

wonderpen herome nagelNog even een close-up van de wonderpen op mijn nagelriem!

Hoe moet je de wonderpen gebruiken?

Aan het uiteinde van de ‘wonderpen’ zit een draaiknop waar je aan moet draaien om de gel uit de pen te krijgen. Er zit een heel handig kwastje aan de pen, waarmee je de gel op je nagels en nagelriemen kunt uitsmeren. Je kunt de wonderpen overdag gebruiken, maar ook voordat je naar bed gaat. Zorg er wel voor dat de gel goed intrekt, zodat het goed zijn werk kan doen.

Wat vinden wij van de wonderpen?

Overdag zit ik vaak met mijn handen in water of was ik vaak mijn handen, en merk ik dat mijn handen en nagelriemen erg snel uitdrogen. Door het warme water en het koude weer ontstaan er ook snel velletjes rond mijn nagels. Met de wonderpen probeer ik iedere dag – vooral voor het slapen – mijn nagels en nagelriemen in te smeren en merk ik duidelijk dat mijn nagelriemen zachter aanvoelen. Geen pijnlijke velletjes meer langs mijn nagels, superfijn!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de wonderpen van Herome? Kijk dan op de website voor meer informatie.

 

 

 

 


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.