5 Vragen Aan Blogster Lieke Biemans

lieke biemansFoto: Marit Lemmens

Een inspiratiebron voor vrouwen die zich bezig houden met Fashion en Beauty; Lieke Biemans. In onze rubriek ´5 Vragen Aan´ gaat Lieke in op haar leven en achtergrond als blogger van haar eigen blog ‘whatliekeloves.nl’.

Wanneer en waarom ben je ooit begonnen met bloggen?

Op 8 juli 2015 is mijn blog www.whatliekeloves.nl online gegaan. Ik ben toen meteen begonnen met bloggen! Hiervoor was ik al heel actief op instagram (@liekebiemans) . Ik plaatste hier al dagelijks leuke foto’s en dat zorgde ervoor dat ik hier al een heleboel volgers had. Ik ben begonnen met bloggen omdat ik een hele grote passie heb voor fashion en beauty. Foto’s plaatsen op instagram vind ik super, maar ik wilde meer! Ik wilde erover schrijven en mijn ervaringen en mening met jullie delen.

Wat vind je het leukste aan bloggen, wat zijn jouw favoriete topics bijvoorbeeld?

Het leukste aan bloggen vind ik de outfitposts. Ik vind het ontzettend leuk om gave outfits te stylen, hier mooie foto’s mee te maken en andere meiden te inspireren. Verder vind ik het ook heel erg leuk om make-up uit te testen en hier een review over te schrijven. Dit zijn ook de dingen die ik heel leuk en interessant vind om te lezen op andere blogs!

outfitpost lieke biemans

Is dit je fulltime job of doe je nog iets anders naast het bloggen?

Momenteel studeer ik nog aan de PABO om lerares basisonderwijs te worden. Ik zit in mijn laatste jaar en ga dit jaar afstuderen. Verder vind ik naast bloggen het erg leuk om dingen te doen met mijn vriend, vriendinnen en familie. Mijn favoriete bezigheid? Shoppen natuurlijk!!

 

Wat is je leukste en gekste moment geweest in het kader van bloggen?

Hmm.. Lastige vraag dit! Ik ben natuurlijk nog niet zo heel lang bezig met bloggen dus heb nog niet zoveel gekke momenten meegemaakt. Leuke momenten daarentegen wel al super veel!! Ik heb al veel leuke shoots gehad bij Jurkjes.com en ook filmpjes opgenomen. Daarnaast heb ik geshoot voor andere webshops zoals bijvoorbeeld Moderood, Lux and More en Femme Paris Boutique. Verder sta ik in het Fall/Winter 2015-2016 Magazine van By LouLou en ben ik ambassadeur van de Hunkemöller. Dat is zo ontzettend awsome!! Ook persevents zijn te gek! Love it all!

lieke biemans 2Foto: Marit Lemmens

Wie is de leukste blogger/blogster die je ooit hebt ontmoet, en welke blogger/blogster zou je nog eens willen ontmoeten?

Zoals ik net al zei blog ik nog niet heel erg lang. Ik heb daarom nog niet zoveel andere bloggers ontmoet. Ik ben samen met wat andere meiden uit heel Nederland ambassadeur van de Hunkemöller. We hebben samen wel eens bijeenkomsten en ik vind het ontzettend leuk om samen met deze meiden te zijn. In de groep zitten een heleboelgirls die heel inspiratievol zijn! Een paar weken geleden mocht ik stylingadvies geven bij de opening van een nieuwe kledingwinkel in Nijmegen: Dreams2bdone. Hier had ik afgesproken met Jamey Herben (blogger van Beautyunboxing). Ik vond het heel leuk om haar eens in het echt te zien. Ik hoop dat ik nog veel leuke bloggers mag tegen komen, kijk er nu al naar uit!

Bonusvraag: Aan welke blogster moeten wij hierna echt de ‘Vijf vragen aan’ voorleggen?

Ik zou gaan voor Jamey Herben van Beautyunboxing!


1 Comment
  1. Leuk artikel maar al haar volgers op Instagram zijn gekocht! Jammer dat bloggers van tegenwoordig dit doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.