5 Vragen Aan: Blogster Wendy Van Soest

wendy van soest

Voor de laatste trends zou je haar absoluut moeten volgen op Instagram; Wendy van Soest. In onze rubriek ´5 Vragen Aan´ gaat Wendy in op haar leven en achtergrond als blogger van haar eigen Fashionblog.

Wanneer en waarom ben je ooit begonnen met bloggen?

3,5 jaar geleden ben ik begonnen met bloggen. Ik heb altijd een passie voor mode gehad. Hierdoor volgde ik veel blogs en keek ik elke dag op Lookbook.nu voor inspiratie. Zelf wilde ik dit ook heel graag, maar ik durfde nooit. Ik ben dyslectisch en verhalen schrijven is niet aan mij besteed. Dit hield mij heel lang tegen, maar uiteindelijk (zo´n 3 jaar later) besloot ik om de uitdaging aan te gaan. Waarom niet? Ik heb niks te verliezen was mijn gedachte! Ik ben blij dat ik deze stap ooit gemaakt heb. Op deze manier leg ik mijn outfits voor altijd vast op mijn blog en het leuke hiermee is dat ik anderen kan inspireren. Daarnaast maak ik super veel leuke dingen mee als blogger. Zo krijg ik leuke items toegestuurd en word ik uitgenodigd voor fashion events. Tevens ontmoet ik super veel leuke mensen zoals andere bloggers waarvan veel goede vrienden zijn geworden. Daarnaast wordt ik ook erg blij van  de lieve en positieve reacties die ik krijg.

wendyvansoest

Wat vind je het leukste aan bloggen, wat zijn jouw favoriete topics bijvoorbeeld?

Het leukste aan bloggen zijn toch wel de uitnodigingen van events die je krijgt. Ik heb het altijd erg naar mij zin en ontmoet steeds leuke mensen met de zelfde interesses. Door het bloggen heb ik zeker al een paar goede vrienden erbij gekregen. Mijn favoriete topics zijn toch wel de outfit post. Ik vind het leuk om mijn looks te delen en hopelijk inspireer ik anderen ermee.

Is dit je fulltime job of doe je nog iets anders naast het bloggen?

Sinds kort wel. In mei heb ik mijn baan bij de Jaarbeurs in Utrecht opgezegd.  Riskante stap, maar ik werd daar echt niet gelukkig. Ik ben nu dus een fulltime blogger en ik werk 2 dagen bij ilovefashionbloggers.com. We zijn met super leuke dingen bezig en ons doel is om bloggers nog beter te maken. Met trots kunnen we zeggen dat ilovefashionbloggers een nieuw zusje heeft: Influentials. Met dit unieke platform kunnen bloggers online samenwerkingen aan gaan met merken. Neem een kijkje zou ik zeggen ;). 

wendyvansoest1

Wat is je leukste en gekste moment geweest in het kader van bloggen?

Het leukste was mijn trip met twee andere bloggers naar Kopenhagen voor Vero Mode. We kregen daar inside acces van het label. Dat was echt een hele ervaring. Het gekste moment is toch wel als je op straat herkend wordt. Ik maak het niet heel vaak mee, maar als het gebeurd sta ik helemaal versteld.

Wie is de leukste blogger/blogster die je ooit hebt ontmoet, en welke blogger/blogster zou je nog eens willen ontmoeten?

Tijdens Parijs fashion week heb ik Chiara Ferragni ontmoet van the blondsalade. Super leuk! Het was kort, maar kon gelukkig nog snel een selfie met haar maken, haha. Ik zou wel graag Anouska Proetta Brandon willen ontmoeten. Ik vind haar zo leuk. Volgens mij een hele leuke spontane meid met een geweldige stijl. Je moet haar echt volgen op snapchat: Anouskapb.

Bonusvraag: Aan welke blogster moeten wij hierna echt de ‘Vijf vragen aan’ voorleggen?

Aan Britt van de blog Britta Maxime!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.