Review: Natural Nail Whitener van Herôme

nails herômeMet het wisselen van de seizoenen wisselen we ook graag van nagellakkleur. Het is daarom belangrijk om onze eigen nagels ook mooi en verzorgd te houden. Herôme heeft een verbeterde formule van de ‘Natural Nail Whitener’ uitgebracht en wij hebben hem getest!

In de wintertijd zijn we geneigd om veel donkere kleuren te gebruiken, zoals bijvoorbeeld donkerrood, donkerblauw, bruin en vele andere kleurtjes met een zwaardere teint.

Het nadeel van deze kleuren is dat ze snel in onze eigen nagels trekken met als gevolg gele verkleuring op de nagels en dat willen we natuurlijk niet! Om dit te voorkomen is het altijd belangrijk om een ‘base-coat’ te gebruiken.

herome natural nail whitenerOp het moment dat de verkleuring al heeft toegeslagen is het ideaal om de ‘Natural Nail Whitener’ van Herôme te gebruiken. Deze nagellak is speciaal bedoeld om het witte van de nagel witter te maken en het roze gedeelte rozer te maken. Het camoufleert overigens niet alleen verkleuringen, maar geeft ook een ‘French manicure’ effect.

Hoe gebruik je de Natural Nail Whitener?

Reinig de nagels en breng vervolgens 1 á 2 laagjes aan (naar wens). 1 minuutje laten drogen en je bent helemaal klaar!
Wat ik zelf weleens doe is de Natural Nail Whitener gebruiken ónder mijn kleur nagellak, dat geeft mij net even het gevoel dat mijn nagels niet meer kunnen verkleuren.

Meer informatie over de ‘Natural Nail Whitener’ van Herôme? Kijk dan even op de website voor meer informatie!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.