Shop-Tips Voor De Sale!

smart shopping tips

De uitverkoop is weer van start gegaan en daarmee worden we massaal naar de winkels getrokken om nog even extra geld uit te geven in deze dure feestmaand. Check deze drietal tips voor de echte ‘shop-a-holics’ onder ons!

 

sale tips

Shop bewust

Een regel waar je je absoluut aan moet houden in tijden van de uitverkoop. Je gaat al snel dingen kopen omdat het ‘goedkoop’ is, maar heb je het ook echt nodig? Let erop dat je geen dingen koopt die alleen nog dit seizoen leuk zijn. Dus koop geen ’trends’, maar probeer vooral tijdloze dingen te scoren.

 

Shop online

Oh ja! Ook online wordt er van alles in de sale aangeboden, dus de items die je helaas niet meer in de winkel kunt vinden kun je misschien nog online kopen.

Let wel; het kan natuurlijk ook andersom zijn! Items die online beperkter beschikbaar zijn, liggen dan nog wel in de winkel. Dit betekent wel dat je alsnog een ritje naar de stad moet maken (waardoor je ongetwijfeld met meer thuis gaat komen dan je in gedachten had, haha).

 

Wees Alert

Houd goed in de gaten wanneer de ‘sale’ écht start. Over het algemeen krijg je een mailtje in je mailbox met aan aankondiging van de sale – als je staat ingeschreven bij de nieuwsbrief voor jouw winkel.

Houd ook eens de schappen in de winkel in de gaten, deze worden namelijk in een bepaalde volgorde ingericht. Dit duidt er meestal op dat de uitverkoop in aantocht is.

Misschien heb je zelfs wel goede contacten, zoals een vriendin die bij je favoriete kledingwinkel werkt en je alvast een beetje kan voorbereiden, heel handig!

En last but not least, neem lekker de tijd om door al die rekken te neuzen en bereid je voor op hysterisch-shoppende vrouwen! Want laten we nou eerlijk zijn, we hebben er allemaal veel voor over om een mooi item voor weinig te kunnen scoren!

Top 3 Online-Shops met Sale tot wel 70%:

1: Zalando

2: Asos

3: Forever21

 

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.