Review: Contour Cream Kit Anastasia Beverly Hills

contourkit cream anastasia beverly hills

Contouren is momenteel onder sommigen enorm populair en Anastasia Beverly Hills bracht enige tijd geleden de Contour Cream Kit op de markt. Een prachtig palette om te zien, en wij hebben het getest!

Anastasia Beverly Hills Contour Kit is misschien wel het ultieme palette voor het vormgeven en het aanbrengen van contouren in jouw gezicht.

Er zijn 3 varianten in een créme-vorm en 2 varianten in een poeder-vorm, aangepast op huidskleur. Ieder palettte bevat 6 kleuren in 1 doosje.
palet medium

Contour Cream Kit Light: voor de zeer lichte huid.
Contour Cream Kit Medium: voor de lichte tot medium getinte huid.
Contour Cream Kit Deep: voor de medium tot donker getinte huid.

Contour Powder Kit Light to Medium: voor de lichte tot medium getinte huid.
Contour Powder Kit Medium to Tan: voor de medium tot donker getinte huid.

Wij hebben de Contour Cream Kit in de kleur medium getest, dit is ook de meest gebruikte kleur onder de Contour Cream Kit.  Elke kit bevat 3 highlighters en 3 contour kleuren

highlight 6

medium anastasia

Hoe gebruik je de Contour Cream Kit?

Ieder gezicht is natuurlijk anders, dus je kijkt naar de aspecten in je gezicht die je wilt accentueren en wat absoluut niet. Een hartstikke leuke tip is om gewoon ook wat filmpjes op Youtube te bekijken en op die manier de juiste technieken te gebruiken of juist dingen uit te proberen!

Het fijne van de Contour Cream Kit is dat de cream zich goed mengt en blend met de huid, en daardoor ook veel beter blijft zitten dan bijvoorbeeld een ‘losse’ poeder.

Ik heb voor jullie even een stappenplan gemaakt van hoe ik het zelf heb gebruikt!

anastasia contour cream kit

Zo start ik! De lichtste kleur uit het palet heb ik op de plekken aangebracht waar ik een ‘highlight’ wil creëren, en de lichtste kleur ‘donker’ heb ik op de plekken aangebracht waar ik wil ‘contouren’.

Iedereen kan dit op zijn eigen manier doen, want het is afhankelijk van je gezicht wat je wilt bereiken uiteindelijk. Mocht je er niet uitkomen bekijk dan wat filmpjes op Youtube (check bijvoorbeeld deze) om te zien hoe anderen dit doen, daar steek je vast een hoop van op!

Na het aanbrengen van je ‘highlights’ en ‘contouren’ blend je de contour cream weg in het gezicht.
Dit kan d.m.v. een beauty-blender (dat werkt fijner als je veel van het product gebruikt), maar ik vind het persoonlijk fijner om met mijn vingers weg te blenden.

beautyblender

 

Na het ‘blenden’ heb ik de perzik kleur uit het palet op mijn wangen aangebracht om op die manier een natuurlijke ‘blush’ te creëren.

lipstick en eyebrows anastasia

Na de blush te hebben ‘geblend’ ben ik met mijn Anastasia Dipbrow Pomade in de kleur soft brown aan de slag gegaan om mijn wenkbrauwen in model te krijgen. Vervolgens heb ik mijn lippen ingekleurd met een lipliner van MAC en een lipstick van KIKO.

eind resultaat anastasia contour kit cream

En als laatste even een laagje mascara en mijn haar in model!

De Contour Cream Kit van Anastasia Beverly Hills bevalt mij erg goed.
Omdat het een créme is, smeert het fijn en blijft het eigenlijk de hele dag goed zitten, zodat het bijwerken niet nodig is.

Wel vind ik dat je er niet teveel van moet gebruiken, want anders gaat het op de huid liggen en vooral bij een lichte huid ga je het dan snel zien. Verder dekt het goed op de plekjes waar je dat graag wilt, zoals bijvoorbeeld een rood vlekje of een pukkeltje. Ik ben in ieder geval fan van alle producten tot nu toe en kijk uit naar nieuwe producten die in de toekomst op de markt zullen verschijnen! 🙂

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Contour Cream Kit of naar de andere producten van Anastasia Beverly Hills? Kijk dan voor meer informatie op de website van Anastasia Beverly Hills of bestel een van de producten online.

 

 

 

 

 


1 Comment
  1. Het blijft wel langer zitten, maar ben toch bang dat het als een extra laag op je huid voelt. Poeder merk je wat dat betreft minder van. Duidelijk en fijn artikel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.