Review: Nagellak ELF Cosmetics

glam bam nagellak elfHet wordt beter weer buiten, en onze nagels hebben daar ook extra voordeel van. ELF Cosmetics heeft een ruim assortiment met nagelproducten om onze nagels zo mooi mogelijk te krijgen en te houden. Wij hebben van ELF Cosmetics nagellak getest om met gekleurde nagels de warmere temperaturen tegemoet te gaan.

 

Een leuke kleur op de nagels maakt niet alleen de handen mooier, maar het maakt ook je outfit helemaal af!

De aerodynamische penseelhaartjes brengen de kleur vlekkeloos aan en omdat er een sneldrogende formule in de nagellak verwerkt zit zorgt  het ervoor dat het niet lang duurt voordat de nagels droog zijn.

Omdat de nagellak voedende bestanddelen bevat geven deze de nagels een natuurlijke glans. Er zit zelfs vitamine E in verwerkt voor sterkere en gezondere nagels!
Wij hebben gekozen voor de kleuren set: Glam Bam! In deze set zitten 3 leuke kleurtjes (Cranberry, Blush en Golden Goddess) in een handig formaat.

cranberry elf cosmeticsHierboven zie je de kleur Cranberry uit het setje; Glam bam.

cranberry elf cosmetics glam bam

Cranberry

cranberry golden goddess

De kleur Golden Goddess zie je hier over de kleur Cranberry heen om een ander effect op de nagels te creëren.
blush elf cosmetics

Hierboven zie je de kleur Blush, tweemaal aangebracht op de nagels voor een goede dekking.

blush elf cosmetics

Wat is onze ervaring met de nagellak van Elf Cosmetics?

De nagellak heeft een fijn kwastje om de nagellak mee aan te brengen.
Daarnaast dekt de nagellak eigenlijk in 1 laag goed behalve de Blush kleur, deze moet je wel tweemaal aanbrengen om de kleur echt intens te krijgen.

Er zit een geur aan die ook niet overheersend is dus dat maakt het prettig om de nagels te lakken. Het formaat van de flesjes vind ik persoonlijk handig! Ze zijn klein en daarom ook makkelijk om mee te nemen in je tas voor onderweg!

Nieuwsgierig geworden naar de nagellak of andere producten van Elf Cosmetics? Kijk dan online voor het hele assortiment!

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.