Ontdek het Deense sieradenmerk: Jane Kønig

jane konig deens lovetagsHet Deense sieradenmerk Jane Kønig heeft prachtige items en is met name herkenbaar dankzij de LoveTags. Vandaag laten we jullie kennismaken met de sieraden van Jane Kønig!

De LoveTag is een eenvoudig sieraad dat een persoonlijke en misschien wel geheime liefdesverklaring bevat. De letters kunnen dan ook een unieke band met je liefde, broer, zus of goede vriendin symboliseren. Ik heb er zelf voor gekozen om mijn eigen ‘initialen’ aan de sieraden toe te voegen. Niet te zoet, maar zeker ook niet op een manier die doet denken aan de ´oer-Hollandse´ naamkettingen..

Je creëert dus een uniek en persoonlijk sieraad met de LoveTags van Jane Kønig. De collectie LoveTags bevat zowel LoveTag-kettingen als LoveTag-armbanden, en bijbehorend zijn er LoveTag-hangertjes. Je kunt een ketting/armband dus van extra LoveTag-hangertjes voorzien!

Alle LoveTags zijn er in gerhodineerd zilver, verguld zilver, sterling zilver en roze verguld zilver. Perfect en subtiel voor elke stijl!

jane konig deens lovetags

De verpakking is prachtig, leuk om cadeau te geven of om jezelf cadeau te geven.
jane konig deens lovetags

De doosjes waar de sieraden in zitten zijn kleurrijk en chique!
jane konig deens lovetags

De ketting met 2 LoveTags in verguld zilver.

jane konig deens lovetags

De armband met 2 LoveTags in verguld zilver.

jane konig deens lovetags

jane konig deens lovetags

Nieuwsgierig geworden naar alle prachtige sieraden van het merk Jane Kønig? Kijk dan snel op de website en bestel jouw eigen LoveTag-sieraad!

 

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.