Ontdek unieke tassen van Molli Voyage!

molli voyage

Een tas die niet alleen handig is voor sport, recreatie of reizen, maar ook nog eens met een uniek design komt. Het Australische label Molli Voyage introduceert een eigentijds ontwerp met hoge kwaliteit stoffen. Graag laten wij jullie vandaag kennis maken met de tassen van Molli Voyage!

Molli Voyage is een lifestyle merk met eigentijdse tassen in fijn materiaal. Door het handige formaat van de tassen zijn ze op vele manieren te combineren, zowel sportief als classy!

De Molli Voyage tassen zijn in 1 model verkrijgbaar en in 6 designer kleuren. Iedere tas bevat een badge aan de rits met een kleur die correspondeert met de binnenkant van de tas. Molli Voyage tassen zijn voorzien van hoge kwaliteit YKK ritsen en beschermen mede daardoor de inhoud van de tas tegen water en zand, ideaal voor op het strand dus om laptop/tablet in mee te nemen of ander apparatuur zoals digitaal fototoestel!

Omdat de tassen van 100% neopreen zijn, is het verstandig om op een aantal dingen te letten zodat je de tassen zo mooi mogelijk houdt:

  • De tas niet blootstellen aan temperaturen hoger dan 40 graden.
  • Met koud water schoonmaken (op de handwas).
  • Geen scherpe/te zware voorwerpen in de tas doen.
  • Tijdens het schoonmaken van de tas is het verstandig om de rits dicht te houden (en voor het schoonmaken van de binnenkant is het mogelijk om de tas binnenstebuiten te keren).
  • Na het schoonmaken van de tas, de tas niet blootstellen aan zonlicht, maar in de schaduw laten drogen.
  • Niet bewaren bij natte kleding na bijvoorbeeld het zwemmen i.v.m. afgeven van kleuren.

molli voyage

molli voyage

molli voyage

molli voyage

molli voyage

molli voyage

molli voyage

Ben je nieuwsgierig geworden naar de andere kleuren en prijzen van de Molli Voyage bag? Kijk dan snel op de website en bestel je eigen ‘Molli Voyage bag’!

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.