Ontdek sieraden van het Zweedse merk Timi

timi.seVandaag maken we kennis met het Zweedse merk Timi, dat ons sieraden brengt met een vrolijke boodschap. Verkrijgbaar bij de ‘Happy Accessories’ store, biedt het label een ruim assortiment met sieraden en leuke andere items. Wij introduceren vandaag een aantal sieraden!

Het Scandinavische merk Timi biedt leuke, stijlvolle accessoires en sieraden die tegelijkertijd een leuke boodschap meegeven.

Ze hebben hele fijne kettinkjes, armbandjes, ringen en oorbellen, maar daarnaast hebben ze ook de zogeheten ‘postcards’, een lijn met zilveren sieraden, en een lijn met ‘giftcards’, waar je iemand op een bijzondere manier een leuk sieraad cadeau geeft.

Alle sieraden worden op een leuke manier verpakt en zijn mede daarom ook echt leuk om te krijgen. Op de achterkant van ieder verpakt item staat dat alles wordt gemaakt door ‘blije mensen’ en stiekem krijg je ook echt een leuk gevoel bij de boodschap die erop staat, dus dat werpt zeker zijn vruchten af wat mij betreft.

Wij showen vandaag 3 leuke items van dit leuke vrolijke Zweedse merk!

timi.se

Dit is de ‘small circle’  necklace met de boodschap ‘smile babe!’ 

timi.se

timi.se

timi.se

timi.se

Dit leuke ‘Triangle’ armbandje is vergelijkbaar met een bangle.

timi.se

De Semi Precious Stone Bracelet, lekker vrolijk en kleurrijk voor de zomer!

timi.se

timi.se

Ben je nieuwsgierig geworden naar de uitgebreide collectie van Timi? Kijk dan snel op de website en bestel jouw eigen ‘Happy Accessoiries’ online!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.