Ontdek Mochilas Wayuu Bags van Azuaya!

mochilas wayuu azuayaEnkele weken geleden introduceerde wij hoedjes van het merk Azuaya, maar buiten de collectie hoedjes hebben zij ook ontzettende unieke tassen! Vandaag introduceren wij een aantal leuke tassen van dit merk.

Het Engelse merk Azuaya biedt ons ontzettend leuke items. Zo ontdekten wij de ‘Mochilas Wayuu Bags’ bij Azuaya.

De Mochilas Wayuu tassen zijn gemaakt van alpacawol.
Deze alpacawol is met de hand geschoren in de boerderijen rondom de werkplaats van Azuaya.
Alpaca en schapenwol hebben relatief weinig milieuproblemen in vergelijking met katoen of andere materialen. De alpaca’s en lammeren waar de wol vandaan komt worden op een manier geschoren waarbij het absoluut niet schadelijk is voor de dieren.

Alpaca is bijna uniek als het gaat om natuurlijke vezels. Sterker, zachter, lichter en warmer dan ofwel merino wol of kasjmier. Het is ook bestand tegen pillen en krimpt niet als er de juiste zorg aan wordt gegeven waardoor het mogelijk is om alpaca tassen/kleding jaren te bewaren.

De Mochilas wayuu tassen zijn er in diverse prints verkrijgbaar, wij hebben er alvast een om jullie een voorproefje mee te geven!

mochilas wayuu azuaya

Hierboven zien we de Rubio Claro.

mochilas wayuu azuaya

mochilas wayuu azuayaBen je ook zo nieuwsgierig geworden naar de ‘Mochilas Wayuu Bags’ van Azuaya? Kijk dan snel op de website en bestel online!

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.