Ontdek Body Chains van HAI-HA!

hai ha

Vandaag maken we kennis met het merk HAI-HA, dat ons prachtige Body Chains brengt. Verkrijgbaar bij de online ‘HAI-HA’ store, biedt het label een ruim assortiment met Body Chains en leuke andere items. Wij introduceren vandaag een aantal Body Chains!

 

Het merk HAI-HA werd in 2014 gelanceerd in London door Hai Ha Nguyen, die altijd geïnteresseerd is geweest in ontwerpen van sieraden en het bedrijfsleven.
HAI-HA is nu gevestigd in de mooie stad Toronto, vanuit daar proberen ze het mode-publiek aan te spreken dat geïnteresseerd is in sieraden voor het lichaam.

Het allereerst ontwerp was een hand-armband de vernoemd is naar de allereerste klant Jea. Vanuit het eerste ontwerp de Jea hand-armband is er een hele collectie ontworpen op het gebied van sieraden voor het gehele lichaam. Je ziet ook terug in de hele collectie dat alle items een ‘naam’ hebben gekregen.

De filosofie achter alle ontwerpen van HAI-HA is om de trendy items makkelijk te combineren met je huidige garderobe zodat je helemaal stralend en mooi de deur uit kan! Een basic shirt kan je al gemakkelijk ‘pimpen’ door bijvoorbeeld een mooie Body Chain over je shirt te dragen. De items van HAI-HA zijn echt bedoeld om je outfit helemaal af te maken!

Buiten een hele ruime collectie Body Chains heeft het merk ook Head, Chains en Hand Chains en zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren! Wij geven jullie een voorproefje van een 3-tal prachtige Body Chains.hai ha

luxy body chain

Hierboven zien we de ‘Luxy’ Body Chain in het goud!

hai ha

vavavoom body chain

Hierboven zien we de ‘Vavavoom’ Body Chain in het goud!

hai ha

zoe body chain

Hierboven zien we de ‘Zoë’ Body Chain in het goud!

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle leuke items van HAI-HA? Kijk dan snel op de online webshop en bestel jouw eigen Body Chain of één van de andere items!

 

 

 

 

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.