Elegant & Trendy met ARIS!

aris

Vandaag laten wij jullie kennismaken met vrouwelijke en trendy items van het prachtige merk ARIS. Dit Australische merk biedt ons een ruim assortiment waarvan wij er graag een paar introduceren.

ARIS is een eigentijds nieuw kledingmerk met een trendy collectie. Elke collectie is ontworpen voor de moderne vrouw die een dynamische levensstijl heeft en er zowel op het werk als in haar vrije tijd goed voor de dag wilt komen.

Buiten dat alle items van topkwaliteit zijn gemaakt, hebben alle items een heel mooi strak design. ARIS is een merk dat zich niet wilt binden aan collecties of seizoenen omdat zij vinden dat mode voortdurend in ontwikkeling is. Daarbij hebben zij er voor gekozen om regelmatig nieuwe stijlen uit te brengen met een pre-order functie voor de shoppers onder ons zodat ze snel een uniek item kunnen veilig stellen!

Uitzonderlijke stijl, kwaliteit en waarde in één, dat is waar ARIS voor staat. Mooie gestructureerde stoffen en strakke lijnen zorgen ervoor dat ieder stuk elegant is.

Wij hebben alvast een voorproefje van een aantal prachtige items uit de webshop van ARIS!

aris

Hierboven zien we de Boatneck Collar Top & de High Waisted Tux Trousers.

aris

arisology

De White Boatneck Collar Top.

arisology

arisology

Ben jij een stijlvolle, intelligente vrouw? Kijk dan snel op de webshop van ARIS en bestel jouw eigen unieke items online!

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.