Zachte lippen met Lush Sugar Plum Fairy!

lush sugar plum fairyLush heeft mooie producten die niet alleen voor het lichaam te gebruiken zijn, maar ook voor het gezicht. Wij ontdekten de lip scrubs en wij hebben 1 van die lip scrubs getest voor jullie!

Het Britse bedrijf Lush houdt zich bezig met het produceren van make-up producten die niet op dieren worden getest en duurzaam zijn. Daarnaast hebben zij een ruim assortiment met handgemaakte zeepjes, bodylotion en andere producten.

Wij waren nieuwsgierig naar de lip scrubs omdat deze gemaakt zijn op basis van natuurlijke ingrediënten! Je vindt bij iedere lip scrub een uitgebreide lijst met de oliën die erin zijn verwerkt.lush sugar plum fairy

lush sugar plum fairy

lush sugar plum fairyWij hebben gekozen voor de ‘smaak’ Sugar Plum Fairy, een mooie paarse substantie dat ruikt naar snoepjes!

Hoe gebruik je de Sugar Plum Fairy lip scrub?

Heel gemakkelijk! Je brengt een beetje op je vinger aan en brengt het aan met roterende bewegingen op je lippen. Na het in masseren kan je de overige suikerkristallen wegspoelen met water of  het restant opeten (ja echt waar!).

Er staat bij deze scrub bij dat het polijst tot perfectie en dat merk je echt, je krijgt er héle zachte lippen van! Vergeet niet om na het scrubben even de lippen in te vetten met een lippen balsem ter verzorging.

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle andere ‘smaken’? Kijk dan snel op de website van Lush om je eigen lip scrub te bestellen! Lip scrubs zijn er al vanaf 8,95.

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.